Горещи новини

Уникална СНИМКА на Лили Иванова зад кулисите

Уникална СНИМКА на Лили Иванова

Лили Иванова си пече краката с лампа, за да ги стопли в априлската вечер. Куриозната случка произлезе преди концерта й в Гоце Делчев онзи ден. Самата певица пусна снимка как се топли във Фейсбук, за да онагледи ситуацията, видя ko4.

Явно топлината в стаята от печката и радиатора не е била достатъчна. Лили отдавна е известна, че преди концерт обича да се усамотява мълчаливо и сега е направила същото. На фотоса се вижда още как машата й е направо на масата. А на бюрото й е куфарчето за гримиране. От години примата ходи само със свои гримове на участия, тъй като не позволява каква да е козметика да се допира до кожата й.

Това се случва не само по концертите й, но и на все по-редките й ТВ изяви. В Гоце Делчев примата демонстрира и как използва новите си, големи слушалки за уши. Те са, за да чува по-добре музикантите по време на концерт, както и какво пее самата тя.

Теоретично се приема, че по този начин се подобрява качеството на изпълнение. На практика обаче Лили няма нужда от подобни средства, тъй като е доказала с времето точността на изпълненията на тоновете си.

Затова и феновете смятат, че слушалките са по-скоро средство, за да се отличи от колегите си. Или просто, за да ограничи шумовете в залата, които я дразнят, предават от Телеграф.

Уникална СНИМКА на Лили Иванова

Източник: Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Уникална СНИМКА на Лили Иванова зад кулисите"

Какво мислите?