img
Home / СВЯТ / Ученик направи немислимото! Засне отвътре свръхсекретния самолет на Путин! Ето видеото!

Ученик направи немислимото! Засне отвътре свръхсекретния самолет на Путин! Ето видеото!

/
/
/
373 Views
loading...

15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския президент Владимир Путин и го публикува в YouTube.

Арслан Каипкулов получи тази възможност, след като в началото на декември Путин посети форум на доброволци, които му разказаха за своите лични мечти. От петима от тях той взе пликове с писма, в които описват какво искат да направят.

Единият от пликовете бил на Арслан, а мечта му била да снима видеоклип от президентския самолет Ил-90-300.

„За мен е голяма чест да попадна на такъв секретен обект, където само снимачният екип беше допуснат. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което прилича не толкова на обикновен салон на самолет, а на квартира“, разказва ученикът от град Сибай, цитиран от Нова телевизия.

Във видеото Арслан прави подробно описание на всичко, което вижда. Впечатлява се от герба, флага, салона за хората, които съпровождат президента при пътуванията му, и подготвените за тях одеяла, възглавници и дори бонбони, пише Дир.бг.

Младежът е успял да се запознае и с персонала на самолета. Стюардесите го уверили, че за тях най-важното е полетът да бъде изпълнен успешно.

В края на миналата година руският президент вече зарадва 17-годишно момиче, загубило зрението си. Това стана по време на участието на Путин в проекта „Мечтай с мен“, чиято цел е сбъдване мечтите на деца с увреждания и тежки болести.

По време на разговоря си с незрящата Регина Парпиева от Нижни Новгород, която мечтае да стане журналистка, той я прегърна, а тя попита дали може да докосне лицето му, за да придобие представа как изглежда. Руският президент се съгласи без колебание, след което целуна ръката й. Накрая той й подари няколко високотехнологични устройства.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!