Home » КЛЮКАРНИК » Фен попиля Преслава: Защо не скочи, когато те наричаха „любовницата на Коко Динев“?!
Фен попиля Преслава: Защо не скочи, когато те наричаха „любовницата на Коко Динев“?!
Фен попиля Преслава: Защо не скочи, когато те наричаха „любовницата на Коко Динев“?!

Фен попиля Преслава: Защо не скочи, когато те наричаха „любовницата на Коко Динев“?!

Преди дни Преслава направи опит да се покаже в мрежата като мъдра и справедлива, феновете доловиха лицемерието й и я попиляха с коментари. След това редица нейни фенове се оплакаха, че е изтрила наред всички критични коментари към нея, които не й се нравят и дори е блокирала техните автори. За това сигнализира в Хот Арена един от потърпевшите от действията на певицата.

Разгневен неин фен написа дълго писмо до светската медия, в което изказва гледната си точка, тъй като тя не му е позволила да го направи на правилното място – под нейните постове.

„Пиша ви по повод на скорошен емоционален изблик на фолк певицата Преслава в социалната мрежа Фейсбсук. Певицата за първи път от много време насам си позволи да реагира на журналистически материал за нея, който според думите й е „жълт“ и „лъжлив“. Преслава написа цяло словоизлияние във Фейсбук страницата си, дебело подчертавайки, че не я е грижа толкова за писанията по неин адрес, колкото за факта, че българските студенти били окачествени като „пияници“ (което тя приема като „алкохолици“), твърди подателя на сигнала и подчертава, че действието й е евтин популизъм.

„Негодуващата срещу жълти медии певица преди време удобно пропускаше да коментира статиите, в които се посочва, че е любовница на Коко Динев, докато колежката й Емилия е с него. Пропускаше да коментира прокрадващите се информации, че драстичното й отслабване преди няколко години се дължи на употреба на кокаин. Пропускаше да опровергае данните, че името й е замесено в побои на публични места…. Жълти статии не се отразяваха от нея, докато посетителите на нощни клубове бяха наречени не алкохолици, а просто „пияни“. И изведнъж загрижената за българската младеж певица изригна срещу клюкарските издания. Колко удобно, колко добре обмислено и колко самарянско…“, продължава да обяснява фенът.

Въпросният човек е изтъкнал и грешките, които тя е направила в словоизлиянието си, след което е бил блокиран, коментарите му – изтрити, а всеки друг, който го нападал с обидни думи след това, получавал лайк от Преслава. Той е подчертал, че това не е даване на добър пример и е в противоречие на цялото й морално изказване.

Преслава се възползва от трибуната да опровергае още една новина – че е рекетирала „Като две капки вода“, настоявайки да бъде в журито на музикалното шоу за имитации и да издейства 120 бона хонорар за тази длъжност. Тя разкри, че не води преговори с нито едно подобно предаване.

Всъщност по адрес на Преслава се плъзвали къде-къде по-сериозни слухове, като например, че е спала с богат дядка, че е кръшкала с Фики Стораро, или най-суровият: че детето й е износено не от нея, а от сурогатна майка. На тях тя не се запали, а се хвана за нещо толкова маловажно и доста преувеличено от нейната уста.
Блиц

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

One comment

  1. Доктор Гьобелс

    Селската пръчка Петя от Толбухин.

Какво мислите?