img
Home / КЛЮКАРНИК / Хилда Казасян: „Капките“ не са нагласени: Вижте защо винаги носи черно

Хилда Казасян: „Капките“ не са нагласени: Вижте защо винаги носи черно

/
/
/
407 Views

Хилда Казасян защити Фънки, видя ko4.

Хилда Казасян е категорична, че шоуто за имитации „Като две капки вода“, в което тя е жури, не е нагласено. Певицата даде специално интервю, в което говори за това как се чувства като част от шоуто и какво мисли за изказванията на Димитър Ковачев-Фънки, който е безмилостен в коментарите си към участниците. Хилда споделя още защо винаги залага на черния цвят в своите тоалети.

Тази година в журито на „Като две капки вода“ има нов член – Юлиан Вергов, а Хилда разкрива, че се чувства фантастично в сегашната му конфигурация. „Чувствам се фантастично. Обичам истински тези, с които съм в шоуто. Отивайки за първия лайф, усещането ми беше, че пътувам към най-хубавия празник с близки приятели.

Огромна късметлийка съм, че във всичките ми работи съм обградена с хора, с които сме с еднакъв вкус и усещане към живота. Мисля, че решението на продуцента Маги Халваджиян да покани Юлиан Вергов в журито на „Като две капки вода“ е фантастично. Така имаме до нас един изключителни ерудиран, невероятно талантлив и много сладък човек, който ще предаде нещо ново и специално на шоуто“, споделя Хилда за Вергов, пише „Уикенд“.

Певицата коментира и безмилостните коментари на Фънки към участниците в шоуто.

„Фънки е невероятна личност с огромно сърце. Той казва точно това, което мисли в дадения момент. Абсолютно откровен е. Участвала съм и в други сезони на „Капките“, както и в „България търси талант“, когато Маги Халваджиян правеше формата, и мога да кажа съвсем открито, че няма нищо, което да е поставено като сценарий за журито.

Няма роли! Маги ни е оставил още от началото сами да си изградим нашите отношения по-най-естествения начин. Искреността между нас, и от нас към предаването, си личи много ясно и се усеща от публиката“, споделя певицата.

Черни тоалети

Прави впечатление, че Хилда набляга на черния цвят за своите тоалети, а това поражда мълвата, че певицата не може да се пребори с комплекса, че е пълна. „Нямам никаква представа защо си купувам и нося само такива тоалети. Винаги влизам в магазин с огромното желание да си взема нещо червено или жълто, но някаква невидима сила ме завежда при черните дрехи.

Явно е някакво вътрешно усещане. Чувала съм, че черното много защитава. Може би получавам усещане за сигурност, когато съм облечена в този цвят“, казва Хилда. Тя допълва, че преди е имала комплекс за килограмите си, но вече е в добра форма и комплексът автоматично е отпаднал.

Разкрития

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook