Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » ХИТ диета смъква килограми за дни -7 дни минус 4 килограма
ХИТ диета смъква килограми за дни

ХИТ диета смъква килограми за дни -7 дни минус 4 килограма

Ако искате бързо да влезете във форма, от Ко4 ви предлагаме една перфектна диета. Прави се 7 дни и се свалят 4-6 килограма!

Само предупреждаваме да не я правите по-дълго, нито пък прекалено често. На 2 месеца веднъж е достатъчно.

Принципът е следният: Ядете кисело мляко на корем! Когато и колкото си искате. Като можете да добавяте и други храни както следва:

1, 2, 3 ден

Можете да добавите варен ориз или варени картофи в менюто си. Никакви газирани напитки! Алкохол може само бяло вино и то не повече от 1 чаша.

4, 5, 6 ден

Освен кисело мляко, можете да си хапвате и пилешко филе. Задушено, варено, печено – както го обичате. За разкош, добавете и малко пресни зеленчуци. Без алкохол и газирани напитки.

7 ден

Кисело мляко и плодове. Само без банани и грозде. Можете да пиете чаша вино. Важно е, след като приключите и 7-мия ден, да не се нахвърляте на храната. Постепенно увеличавайте количеството и добавяйте другите продукти.

Това е! Ще ви е трудно само първите 2 дни. Ако ви идва да се поглезите с нещо сладко, споменете си за любимата рокля или блузка, която вече не ви стои така добре. Това винаги работи. Ще чакаме да споделите резултатите.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Тодор Тодоров

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook