Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Хороскопът на Павел Глоба за август 2023: 7 зодии ги очакват неочаквани обрати!
Хороскопът на Павел Глоба за август 2023: 7 зодии ги очакват неочаквани обрати!

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023: 7 зодии ги очакват неочаквани обрати!

Познавачи на небесните сфери ще изготвят хороскоп за месеца, с който завършва лятото.

Август 2023 година за седемте знака на зодиака ще бъде доста непредвидим. Какви предупреждения ще помогнат за преминаването на бурните прагове на съдбата и кой ще усети най-много влиянието на звездите – за това по-долу.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г

Първата препоръка на астролога е, че важните неща трябва да се планират за благоприятни дати. И това е 12, 14, 18, 19 и 28 число от месеца. Междувременно през август ще има шест дни, в които не бива да правите важни неща, защото те не предвещават нищо добро. Първата такава дата е днес, 2 август. Следващите неблагоприятни дни са 5, 8, 17, 22 и 25.

 Глоба също съобщава , че романтичните връзки, които се образуват през август, ще бъдат несериозни и краткотрайни.

Що се отнася до финансите, късметът ще се усмихне на водните знаци от зодиакалния кръг, които се отличават с трудолюбие и усърдие.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г. за Овен

Третият месец от лятото ще бъде невероятно продуктивен за Овните. Хората от този зодиакален знак са запознати със способността да се концентрират върху робот, така че през този период им е позволено да въплъщават най-сложните и неочаквани идеи. Струва си да помислите за изкачване по кариерната стълбица, защото през август са възможни повишения на нова позиция.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г. за Телец

Телците и Девите са длъжни да се погрижат за здравето си през август. Основната причина за влошаването на тялото може да бъде лошите навици. Не са изключени проблеми с органите на дихателната система. Също така трябва да сте нащрек за страдащите от алергии.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г. за Близнаци

Мързелът е в състояние да изиграе жестока шега с Близнаците през август 2023 г. Мързеливите представители на този знак рискуват да пропуснат важното. Астрологът ги съветва да положат усилия и да работят. Упоритата работа ще даде плодове.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г. за Лъв

Поради високия психологически стрес Лъв може да изпита нервни сривове, апатия и чувство на неудовлетвореност. Контролът на емоциите и адекватното възприемане на проблемите ще помогнат за балансиране. За сметка на това най-после ще имат една почти мечтана ваканция. Хората от тази зодия ще могат да се отпуснат и да не мислят за работа. Най-добрият вариант за почивка е семейна почивка, по време на която Лъвовете ще могат да подобрят отношенията със семейството си.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г. за Дева

Както споменахме по-рано, Девите трябва да внимават за здравето си. Представителите на знака могат да бъдат обезпокоени от хронични заболявания. Списъкът на заболяванията ще включва и домашни и трудови наранявания, поради което работниците в опасни производства и любителите на екстремните спортове трябва да бъдат максимално внимателни.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г. за Козирог

Козирозите ще се сблъскат със значителни промени в личния си живот. Предвижда се голяма вероятност за ново запознанство. Но дали ще мине в графата сериозна връзка зависи от действията и на двете страни.

Хороскопът на Павел Глоба за август 2023 г. за Риби

Рибите ще трябва да се впуснат в търсене на пари. Някои представители на този знак ще бъдат толкова задълбочени в работата, че няма да могат да отделят свободно време за развлечения или добра почивка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?