Home » ЗОДИИ » Хороскопът на Тамара Глоба за 3 декември: ВЕЗНИ – очарователна перспектива; РАК – пред труден период
Хороскопът на Тамара Глоба за 3 декември: ВЕЗНИ - очарователна перспектива; РАК - пред труден период

Хороскопът на Тамара Глоба за 3 декември: ВЕЗНИ – очарователна перспектива; РАК – пред труден период

На 3 декември може да възникнат конфликти и възходи и падения.

Въпреки това, както съветва астрологът Тамара Глоба, въздържането от открити кавги ще помогне да се избегнат негативни последици. Този ден ще се превърне в кръстопът, където много планове и стремежи ще се променят и ще придобият нов облик.

Овен (21 март – 19 април)

Първите сутрешни лъчи носят на Овните благоприятни новини за бизнес нюх и търговски преговори. Според астрологията на Тамара Глоба 3 декември ще бъде златен момент за бизнесмените. Звездите обаче съветват да се въздържате от дълги пътувания и да бъдете внимателни във финансовите въпроси.

Телец (20 април – 20 май)

Телец, звездната ви съдба ви обещава успешен ден в областта на бизнеса и финансите. Идеите, родени в главата ви, могат да станат реалност. Тези, които са започнали ремонт на дома, ще могат да довършат започнатото. Животът ви е изпълнен с положителни промени – най-важното е да не ги пропускате.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Звездите съветват Близнаците да отделят време за себе си. Пазаруване, посещение на салон за красота – изборът е ваш. Този ден е благоприятен за уединение и размисъл. Починете си от суматохата, прекарайте време с приятели, поглезете се с разходка на чист въздух.

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците са изправени пред труден период, особено в сферата на комуникацията. Важно е да внимавате при оформянето на документи и да избягвате лъжи и лъжи. Можете да прекарате вечерта в общуване с любими хора, което ще ви даде сили за нови постижения.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвове, дойде моментът да се погрижите за себе си и да свършите ежедневните задачи. Романтичната вечеря ви подарява една вечер в компанията на любим човек. Тази комуникация ще ви даде енергия за нови подвизи.

Дева (23 август – 22 септември)

Деви, вашето остроумие и сарказъм ще бъдат основните ви оръжия през този ден. Можете да спечелите всеки спор, като избягвате темата за децата. Тази вечер се очакват неочаквани подаръци, които ще бъдат приятен завършек на деня.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тамара Глоба разкрива очарователна перспектива за Везни на 3 декември. През този ден много представители на този знак ще открият нови и обещаващи възможности за постигане на финансов успех. Въпреки че изкачването по кариерната стълбица все още не е настъпило, звездите съветват Везните решително да превърнат идеите си в реалност.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите ще изпитват нужда от уединение и спокойствие през този ден. Звездите предупреждават за намаляване на бизнес активността, за да се избегне възможно влошаване на здравето. Важно е да не се страхувате да помолите за помощ и да споделяте отговорности с другите, освобождавайки се от рутината.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За Стрелците 3 декември обещава ден на противоречия и предизвикателства, особено в личния живот. Астрологът препоръчва да преразгледате действията си, да преосмислите приоритетите си и да внимавате с чуждото имущество. Такива промени могат да станат отправна точка за нов етап от живота им.

Козирог (22 декември – 19 януари)

За Козирозите предстоят сериозни промени в личния живот. Необходимо е внимателно преосмисляне на минали грешки и формиране на нови планове за бъдещето. Астрологът съветва да проявите милост и да помогнете на другите. Също така е важно да се обърне внимание на здравето, предотвратявайки възможни заболявания.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Много Водолеи ще изпитат желание да се оттеглят и да помислят за личния си живот. Тамара Глоба предупреждава за възможна измама от страна на партньор, така че трябва да внимавате с документи и финанси. Денят е подходящ за спокойни разходки на чист въздух.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите ще имат ден на противоречия и неочаквани трудности. Реакциите на хората, с които са общували преди, ще бъдат важен фактор в живота им. Тамара Глоба съветва Рибите да пестят пари, предвид намаляването на доходите.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?