Home » ЗОДИИ » Хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица-Най-голям късмет тази седмица имат Стрелците
Хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица-Най-голям късмет тази седмица имат Стрелците

Хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица-Най-голям късмет тази седмица имат Стрелците

Овен

В Овен жизнеността ще напусне с огромна скорост. Дори най-простите неща ще се окажат много енергоемки и това е, ако Овенът не спори и не влиза в конфликт с никого. Има пет прости начина да помогнете за възстановяване на изгубената жизненост, но дори те няма да спасят Овена от умора.

Трябва да бъдете възможно най-внимателни по отношение на времето и енергията. Необходимо е да планирате делата си и да следвате плановете. Ако се случи нещо неочаквано, най-добре е да не се паникьосвате. Можете да помолите близките си за помощ.

Телец

За Телците седмицата ще мине така, както ще прекарат първия й ден. От понеделник ще зависи много. Например, ако се занимавате с всички дела на работа през този ден, можете до голяма степен да успеете през останалите дни. Телците ще успеят да сбъднат мечтите си. Инструмент като Свитъка на желанията ще им помогне за това. От 23 май е най-добре да се справите сами, тъй като лунното затъмнение ще направи така, че всяко партньорство ще трябва да преодолее някои предизвикателства. Сега определено ще е излишно.

Близнаци

Близнаците трябва да живеят според  законите на Вселената , без да ги нарушават. Това ще ги спаси от лош късмет, проблеми, изкушения. В края на седмицата е най-добре да си вземете почивка. През почивните дни дори простите домакински задължения са противопоказани. Това ще бъде много важен, но труден период, в който звездите и планетите ще разкриват различни тайни на Близнаците.

Астролозите съветват да бъдете по-спокойни към истината, да не си изпускате нервите и да взимате мъдри решения. На 24 май трябва да бъдете изключително внимателни при шофиране и пътуване с други видове транспорт.

Рак

Ракът продължава добър период за намиране на сродна душа, който ще продължи до 23 май включително. След и по време на затъмнението е по-добре да не се запознавате с никого. Тази седмица е много важно да проверите любовната съвместимост , да не предприемате драстични и необмислени стъпки в бизнеса и финансовия сектор. Пазаруването е по-добре да се отложи. Заради затъмнението Раците могат да сгрешат и да купуват най-безполезните, некачествени стоки. Затъмнението ще помогне да се разкрият лъжите и да се намерят отговори на важни житейски въпроси.

Лъв

В Лъв се очаква силен спад на енергията в средата на тази седмица. Това може да доведе до промени в настроението. Ако всичко върви зле, седем прости начина ще ви помогнат да го повишите . Основното нещо е да не се разстройвате за дреболии, губейки жизненост. До сряда включително Лъвовете е по-добре да се скрият и да не напускат зоната си на комфорт. Четвъртък и петък ще са относително благоприятни, но през уикенда всичко отново ще потъне в мрак. Меркурий и Венера могат да объркат всички карти на Лъвовете и да ги накарат да тръгнат по грешен път. Връщането на всичко ще бъде изключително трудно.

Дева

По-добре е Девите да посветят началото на седмицата на прочистване на аурата си. Необходимо е да изгоните целия гняв, завист и негодувание от вътрешния си свят. Това ще ни помогне да преминем през трудностите, които звездите и планетите са подготвили за всички нас след 24 май. Много Деви ще заобиколят неразрешимите трудности, защото често демонстрират скромност. Такива хора рядко имат врагове. Ако все пак се появи някой, който иска да се карат, по-добре е да не отговаряте на провокации. Спокойствието и студената пресметливост са основните оръжия срещу неприятностите.

Везни

Василиса Володина съветва Везните да намерят хора, с които ще бъде възможно да се създаде екип. Взаимопомощта е гаранция, че проблемите ще бъдат заобиколени. Изненадващо в тази най-опасна седмица Везните ще успеят да намерят своята любов и да преодолеят самотата. Основното нещо е да следвате седемте златни правила. По-добре е да не ходите на пътувания, по-добре е и да не правите покупки. Леката физическа активност, разходките, хобитата и хобитата ще ви помогнат да поддържате вашето биополе в нормално състояние.

Скорпион

По-рано експертите на сайта dailyhoro.ru ни запознаха с  основните грешки на зодиакалните знаци във връзките. Скорпионите тази седмица могат да ги правят много по-често от обикновено. Луната, Венера и Меркурий ще се отразят изключително негативно на съзнанието на тези хора. Възможно е да се справите с това влияние. За да направите това, трябва да слушате не интуицията, а здравия разум, да се научите да се поставяте на мястото на друг човек. Във финансовия сектор са възможни грандиозни успехи в началото на седмицата, но от четвъртък се очаква застой, особено в творческа посока.

Стрелец

Най-голям късмет тази седмица имат Стрелците, които се занимават със спокойна интелектуална или физическа работа. По-близо до уикенда неприятни спомени могат да атакуват Стрелец. Астролозите им препоръчват да използват пет начина да се отърват от неприятните мисли. Началото на седмицата ще бъде светло и позитивно, но това не означава, че можете да прекарате всичките си дни в бизнес. Трябва да си починете и да се отпуснете, като запазите сили за четвъртък, петък и почивните дни. 25 и 26 май ще бъдат шанс за успех във финансовия сектор.

Козирог

Козирозите трябва да си вземат малко почивка от работната рутина, финансовите дела, пазаруването, бизнеса. Астролозите съветват да се съсредоточите върху намирането на сродна душа. Медитацията върху привличането на любим човек ще помогне за ускоряване на процеса на търсене. Всеки, който вече е успял да получи семейство или сродна душа, трябва да прекарва възможно най-много време с любимите хора. Също така не боли да посетите вашите родители и баби и дядовци. Хората са склонни да си липсват, а Козирозите дори могат да бъдат нападнати от носталгия. Не оставайте дълго време сами.

Водолей

Водолеите в периода от 22 до 28 май ще са склонни да натоварват проблемите на други хора . Решаването на проблемите на някой друг не е най-добрият избор. По-добре е да се съсредоточите върху собствения си бизнес, защото хората имат навика да седят на врата си, особено в опасни моменти. Астролозите съветват Водолеите да не се опитват да седят на два стола. Ще трябва да изберете едно нещо – или работа, или домакинска работа. Възможно е негативният съюз на Венера и Меркурий в края на седмицата да постави Водолеите пред дилема в любовната сфера.

Риби

Рибите трябва да се научат да четат хората. Това може да стане чрез знаци на положителна и отрицателна енергия. Заради затъмнението в средата и в края на седмицата измамата и преструвката ще се превърнат в норма. Трябва също да внимавате с клюки и слухове. Можеш да вярваш само на себе си и на никой друг. Във финансовата сфера на Рибите изненадващо могат да се очакват приятни изненади. Пред тези хора могат да се открият нови пътища и възможности. Астролозите съветват да бъдете изключително внимателни към всичко, което се случва наоколо.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?