Горещи новини

Хубавата Анита най-сетне изплю камъчето! Тази интимна подробност е истинската причина за раздялата им с Рачков:

Хубавата Анита най-сетне изплю камъчето! Тази интимна подробност е истинската причина за раздялата им с Рачков:

Те бяха една от най-обсъжданите двойки у нас, не на последно място заради разликата във възрастта им. В началото на връзката на Димитър Рачков и Анита Димитрова никой не им даваше повече от няколко месеца.

Те обаче опровергаха всички ни и бяха заедно цели три години.

Преди месеци обаче Рачков и Анита сложиха край на отношенията си като новината бе съобщена мигновено и то от самия Рачков.

Митето никога не е правил подобни изявления след връзката си с Мария Игнатова, но за Анита побърза да „бие тъпана“. Даже днес той загатна, че вече има нова любов и се чувства прекрасно.

Самата Анита досега не бе говорила за раздялата, както и пази в тайна дали е обвързана. Знаем, че тя заряза банковото дело и се цани за брокер, където явно има повече подкрепа и „далавера“.

Днес младата блондинка шашна всички с изненадващи откровения за краха й с Рачков и заяви, че това не е била първата, но е била последната им раздяла. Димитрова призна, че са имали огромни проблеми заради характерите, които изобщо не си паснали.

„Много пъти сме се карали, имали сме периоди на раздяла, после се събирахме, давахме си време, но не. Така и не се получи и не успяхме да се съвместим. Просто любовта не беше достатъчно“, шокиращо сподели Анита, която до вчера се кълнеше в безкрайна любов и щастие с Рачков.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Хубавата Анита най-сетне изплю камъчето! Тази интимна подробност е истинската причина за раздялата им с Рачков:"

Какво мислите?