Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Цветанка Ризова била чистачка
Цветанка Ризова

Цветанка Ризова била чистачка

Преди дни Цветанка Ризова отпразнува своя 53-ти рожден ден, научи КОЧ.  За възрастта на журналистката от години се спекулира, а самата тя прави какво ли не, за да изглежда по-млада. Освен че е пристрастена към скалпела, водещата на „Лице в лице“ напоследък търси компанията на по-млади мъже, какъвто е последният ѝ възлюбен Веселин, който е с 11 години по-малък от нея.

Най-голямата любов на телевизионерката обаче си остава бизнесменът Анатоли Георгиев, с когото се разделиха скандално след почти 20-годишен брак заради аферата на Ризова с младия лекар.

Паметен за нея обаче остава моментът на запознанството ѝ с Анатоли. Двамата се срещнали за пръв път в нощния бар на хотел „Самоков“ в Боровец преди 25 години. Едно сепаре било окупирано от студенти, дошли в зимния курорт, за да разпуснат след изпитната сесия, а в друго се веселили тумба приятели. С напредването на вечерта компаниите се смесили и започнали свалките.

Тогава нахаканата Цветанка попаднала в полезрението на Анатоли, който решил да я заговори, като я питал какво работи. Тя пък проявила чувство за хумор и решила да му каже, че е чистачка в София, за да види дали ще му секне интересът. Известно време Ризова поддържала лъжата, но бизнесменът се оказала напорист и не се отказал от нея. Така се стигнало до пищна сватба и раждането на сина им Георги, който днес е студент в чужбина.

Докато все още бяха двойка, Цветанка и Анатоли многократно бяха развеждани медийно. През 2017 г. обаче журналистката окончателно напусна съпруга си, с когото към днешна дата не били в особено розови отношения. Поддържали контакт само покрай общия им наследник, но той вече бил самостоятелен млад мъж, който не зависел от родителите си.

Цветанка Ризова

Георги подкрепял избора на майка си и новата ѝ връзка. С настоящия си любим Ризова също преживява перипетии, защото работата му на доктор го изпрати на дълга командировка в Хърватия, която временно ги раздели. Въпреки слуховете, че двамата имат намерения да минат под венчилото, тв водещата обяви, че ако ще вдига сватба, то ще е за сина ѝ, който също си имал сериозна приятелка.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?