Home » КЛЮКАРНИК » Цветанка Ризова слуша чалга при Ветко и Маринела Арабаджиеви (скандални разкрития)
Цветанка Ризова слуша чалга при Ветко и Маринела Арабаджиеви

Цветанка Ризова слуша чалга при Ветко и Маринела Арабаджиеви (скандални разкрития)

Водещата на „Лице в лице“ гази закона – пуши на закрито, научи ko4.

Цветанка Ризова се оказа сред най-редовните клиенти на един от ресторантите на издирваните от Интерпол милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви. Луксозното заведение „Булгар“, намиращо се в столичния хотел на олигарсите, е сред най-скъпите в София.

Там порция риба тон се предлага за 31,90 лева, а еленско филе – за 79,90 лева. Очевидно баснословните цени не притесняват водещата на „Лице в лице“, която поне веднъж седмично отскачала да вечеря в помпозния ресторант, а със сметките, които прави, захранва допълнително състоянието на обвинените в пране на пари Арабаджиеви. Журналистката обичайно си поръчвала изискани, но нискокалорични и диетични блюда, защото не искала да нарушава и с грам перфектната си фигура.

Вечерите ѝ обаче били немислими без чаша бяло вино и кутия с цигари, макар законът у нас да е категоричен, че тютюнопушенето на закрити места е строго забранено и се санкционира сурово.

Цветанка не се свеняла да нарушава публично правилата и с охота гасяла фас след фас в любезно предоставения ѝ от сервитьорите пепелник, нищо че тя е публично лице и поведението ѝ би трябвало да служи за пример на обществото. Посещенията на Цветанка в ресторанта на Арабаджиеви не оставали незабелязани от персонала и там тя се ползвала с ВИП обслужване.

Край масата ѝ винаги ставало същинско стълпотворение, защото оркестърът, който свири на живо в снобарското заведение, се скупчвал край нея, за да ѝ прави лични поздрави.

Макар Ризова да твърди, че е почитател на твърдия рок, тенденциозно е забелязвана да гуляе в заведения, където по-скоро се свири сръбско, гръцко и български попфолк, каквато е музикалната програма и при Арабаджиеви.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

One comment

  1. Ризова ще бъде тъпа говорителка от селски радиовъзел без слушалката в ухото.

Какво мислите?