img
Home / БЪЛГАРИЯ / Цвета Кирилова разби всички Конвенции, джендъри, прайдове, ратификации и гаври! Ето истината!

Цвета Кирилова разби всички Конвенции, джендъри, прайдове, ратификации и гаври! Ето истината!

/
/
/
868 Views

Сякаш ли обществото пропусна най-важното нещо, около всички тези спорове за и против ратификацията на Истанбулската конвенция.

Покрай парламата изпуснахме истинската дискриминация, истинското подсилване на неравенството, пропуснахме същината на проблема с насилието и дискриминацията. За радост има хора като Цвета Кирилова, които ни връщат в правилната посока:

Насилието над жени, мъже и деца трябва да се третира като престъпление от общ характер в Наказателния кодекс. Правата на човека са етични принципи или социални норми, които задават определени стандарти на човешко поведение и са защитени като законови права от местното и международно право. Дали потърпевшият е жена, мъж или дете няма никакво значение, човекът има право да бъде защитен от Закона на местно, национално и международно ниво с неговата незаобиколима строгост.

Не само жените са жертва на насилие. Има много жени, които бият мъжете си у дома.

Значи ли, че ще има конвенция за насилието над мъже?! Или не е необходимо, защото мъжете все повече се самоинтерпретират за жени?!

Вижте и това: Цвета Кирилова: Искам да видя поне 100 роми да държат в ръцете си националния трибагреник и да пеят безупречно националния химн на България

Законът в България е за всички! Ако има такъв и той изчиства до безупречност подводните камъни и възможностите за прокарване на вредни, нездрави, болни, изродени тълкувания, и правораздаването регламентира ясно какви са санкциите за насилие над човека- жена, мъж, дете, няма основание да издирваме трескаво никаква необходимост от конвенции, касаещи третия или 33 пол и тям подобни.

Българското общество няма да допусне разложението на етиката, нравите и ценностите да го превземе и да унищожи градежа на здравия разсъдък, натрупван хилядолетия, и колкото по-скоро се спре с натрапването на хомос*ксуализма, толкова по-вероятно е народът да не изригне като бесен. Това не е представителството на онова болно, разлигавено западно общество, което доказва все по-убедително, че плътта на Европа се разкапва и разумът й атрофира. За радост българинът все още може да мисли, макар че е твърде похвално, благородно търпелив, но това не значи че е глупав.

Всеки има право да си ляга и става с когото си иска, да си изживява любовите, с*ксуалните увлечения и интимни радости, както го влече и както си иска, но ако може тези, които намират нежност и изящество в еднополовите игри, да спрат да ми ги натрапват безпардонно чрез институции, конвенции, прайдове и всякакви колоритни компрексарски изяви, защото търпението на тези, които се радват на божествено разписаната хармония в социалните отношения на мъжа и жената, структуриращи най-здравата клетка на обществото, а именно семейната единица, започва да се изчерпва.

Гушкайте се! Обичайте се, както Ви е кеф и както Ви харесва, но спрете да наглеете и да ми дефилирате и налагате насилствено, с канцеларска грубост, отклоненията си и да ми ги пробутвате за норма.

Източник: Spodeli.eu

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook