Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Цветелина Грахич със скандални разкрития за позорното си уволнение от „Шоуто на Слави“ – това ли е причината наистина?!
Цветелина Грахич със скандални разкрития за позорното си уволнение от "Шоуто на Слави" - това ли е причината наистина?!

Цветелина Грахич със скандални разкрития за позорното си уволнение от „Шоуто на Слави“ – това ли е причината наистина?!

Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на “ Ку-ку бенд “ Цветелина Грахич потъна в забвение, а новините, които излизат за нея напоследък, не са свързани с кариерата й на певица, въпреки че босненката имаше сериозни амбиции да гради успешна самостоятелна кариера.

Грахич и Слави

Без подкрепата на бившия си работодател Слави Трифонов обаче, изглежда, че мечтите й ще останат неосъществени. Поне така изглежда към този момент. Грахич пусна няколко песни, ала те не успяха да се превърнат в хитове.

След това, както и самата тя сподели пред Нова тв, изпада в тежка депресия, която продължава цели 4 години. Може би заради начина, по който се е разделила с „Ку-ку бенд“, където твърди, че не са приключили по взаимно съгласие, а е била безцеремонно уволнена. И по думите й, така и не е разбрала защо се е стигнало до отстраняването й.

„Имахме концерт и обърках две фрази от песента „Притури се планината“. След това Евгени Димитров-Маестрото дойде при мен и ми съобщи, че се разделяме. Голямото овикване започна, а грешката ми не беше фатална, защото още на сцената се усетих и се поправих“, разказа Грахич със сълзи на очи, допълвайки, че едва ли само това е причината за нейното уволнение.

Според Грахич ръководството са използвали дребното недоразумение като повод, за да я махнат, а самият Слави нямаше толкова отношение към уволнението й. Изпълнителката намекна още, че решението е било взето от Маестрото, но всъщност друг човек е направил интригата, пише „Уикенд“.

И под „някой друг“ тя има предвид Венелин Венков, който пък впоследствие набута в шоуто жена си Невена Цонева за беквокалистка на нейно място. Финалното решение взел Слави Трифонов, подкрепен от Маестрото и Венко и разпоредил: „Тази да изчезва веднага!“, гласи още изданието.

Невена Цонева

Това, което Цветелина Грахич не сподели в интервюто си пред Мондьо обаче е, че няколко пъти си е позволила да закъснее на репетиции за шоуто, което никога не се толерирало в екипа на Дългия, пише още изданието. Иначе талантливата босненка редовно идвала и пияна на участията на бенда, което допълнително вбесило Дългия и Маестрото.

Проблем били и злоупотребите й с алкохол, които били публична тайна в онези години. Почти всеки ден Цветелина се явявала „на градус“ и недоспала. Именно затова и музикантите побеснели, когато тя объркала текста на песента „Притури се планината“. „Ти пак си била пияна и дрогирана, сигурно затова не можеш един текст да запомниш“, крещял й Маестрото след злополучния концерт, който се оказва и последен в кариерата й с „Ку-ку бенд“, се казва още в изданието.

Цвети Грахич приятел

След раздялата си с „Ку-ку бенд“ Грахич изпаднала в много тежка и продължителна депресия. Всяка нощ си лягала със сълзи на очи и не знаела какво да прави с живота си. Опитала се да продължи кариерата си като самостоятелен изпълнител и подписала договор с продуцента Николай Пашев, който продуцираше и трагично загиналия Денис Теофиков. Но той се държал ужасно с всичките й колеги, а с нея бил по-умерен, но въпреки това интересите им се разминали.

„Пашев за мен е един мечтател, има прекалено големи амбиции, които няма как да се реализират в България“, коментира Цветелина. Именно заради грубото отношение на Николай тя прекратила договора си с него.

„Зад бунтарската ми визия и всички татуировки всъщност стои една естествена, ранима и свободна жена, която много малко хора познават такава, каквато е. Аз съм артист и няма как са показвам всичко от личния си живот, но сега се осмелих да покажа малко повече“, откровена е бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“.

Ако не друго, то поне здравето й вече е стабилно. защото е успяла да пребори анорексията, която я измъчваше дълго време. Неотдавна Цветелина имаше вид на торба с кокали, бузите й бяха хлътнали, а тялото й – изпито, но подобрението й вече е налице.

След неприятната раздяла с „Шоуто на Слави“ изпълнителката отслабна драстично заради стреса и проблемите с кариерата. Когато започна да се изявява по телевизията, тя беше пухкаво и усмихнато момиче, но после достигна критичните 40 килограма.

Запознати издават, че пафкала по две кутии цигари на ден и съвсем спряла да се храни, с което много разтревожила близките си. Майка й даже настоявала да отидат заедно на лекар, ала певицата изпадала в ужас само като чуе за доктори. Тя лъжела роднините си, че се чувствала добре и отказвала да посети специалист.

Цветелина и Кристиян

Единствено приятелят й Кристиян Шаламанов успял да я измъкне от емоционалната дупка. С него са заедно от 10 години и той винаги е бил най-голямата й подкрепа. Благодарение на него започнала да яде нормално и достигнала здравословната норма от 52 килограма. Грахич положила много труд и големи усилия, за да преодолее хранителното си разстройство, защото осъзнала, че изходът може и да е фатален.

За гаджето на певицата се знае, че е от ромски произход и е музикант като нея. Всъщност, именно връзката й с него започнала много да дразни колегите й от „Ку-ку бенд“. „Какво правиш с този циганин? Той ще те завлече на дъното“, казал й безцеремонно един от шефовете на бенда. През цялото време Грахич била засипвана с обиди от останалите музиканти, които в лицето й я наричали „циганската булка“. Цветелина признава, че любовта й с талантливия ром е една от причините между нея и „Ку-ку бенд“ да припламнат първите по-остри искри на напрежение.

Двамата с Кристиян се сгодиха преди няколко години, но все още не са насрочили дата за сватбата. Певицата казва, че много иска деца и със сигурност ще сключи граждански брак с любимия си, но не желае големи тържества с много гости. „Баща ми е мюсюлманин и също държи да живея в брак с партньора си“, сподели татуираната изпълнителка. Признава обаче, че няма да направи голяма сватба. „То нямаме и много приятели, повечето хора се отдръпнаха от мен“, усмихва се тъжно Грахич.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?