img
Home / KO4 STORY / Цели 15 години тя не спира да търси биологичната си майка, докато един ден не разбра голямата тайна!

Цели 15 години тя не спира да търси биологичната си майка, докато един ден не разбра голямата тайна!

/
/
/
710 Views

Жена, която прекарала 15 години в търсене на биологичната си майка, откри, че е работила рамо до рамо с нея в течение на две години, без да има и най-малката представа, че двете са били роднини.

40-годишната Джени Томас от американския град Рочестър е сред 16-е души, участващи в предаването на TLC „Отдавна изгубено семейство”, което помага на хората да се срещнат с биологичните си роднини.„Изпаднах в шок”, казва Джени пред New York Post, след като разбира, че нейната колежка Нита Валдез е биологичната й майка.

„Вглеждах се в толкова много лица през тези години. Наистина ли е тя? Дали гледа към мен, защото ме познава?

Нита ВалдезПрез цялото това време съм гледала жената, която ме е знаела някога като нейна дъщеря”, споделя още Джени.

Нита е била дъщеря на свещеник, който се е срамувал от извънбрачната й бременност. Затова тя била принудена от баща си да даде бебето си за осиновяване. Нита обаче не могла да очаква, че, когато порасне, дъщеря й ще прекара години наред в търсенето на своята майка, която я е дала за осиновяване.

След повече от едно десетилетие в търсене на Нита, Джени разбрала коя е тя, едва след като експертите на шоуто идентифицирали майка й. Станало ясно, че тя не само се е срещнала с нея преди 10 години в болница в Рочестър, но й е била колежка в болничното заведение и двете са работили заедно часове наред.

Джени и НитаЗа времето, в което двете жени били колежки, Нита и Джени са общували всеки ден и са имали приятелски взаимоотношения между колеги.

Джени също признава, че никога не е имала някаква инстинктивна връзка с Нина. При това тя забелязала, че биологичната й майка винаги се смеела на шегите й. Поразителната история на Джени и Нита предстои да бъде обстойно разказана в предстоящия епизод на предаването, който ще бъде излъчен в неделя.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook