img
Home / БЪЛГАРИЯ / Ценни съвети при избора на спално бельо

Ценни съвети при избора на спално бельо

/
/
/
337 Views

Когато в спалнята цари мир и спокойствие, всички са доволни.

Хората по света хвърлят луди пари за какви ли не нови джаджи за релаксация и медитация, а истината е, че добрият сън е най-важен. Когато сме добре отпочинали, изглеждаме добре и сме пълни енергия за нещата, които ни предстоят. Затова изборът на спално бельо е от изключителна важност. Перфектното бельо може да направи сънят ни любимо занимание и прекрасен начин за почивка.

Наясно сме, че като при всяко друго нещо и при спалното бельо разнообразието е толкова голямо, че човек просто не знае кой е правилният избор. Затова искаме да Ви помогнем като Ви представим няколко вида спално бельо и техните характеристики. С тази информация в ръка вече ще можете да изберете това, което е най-подходящо за вас.

Спално бельо със сатен

Нарича се още 3D и не, няма нищо общо с киното. Тук не става въпрос за чист сатен, от които ще тупвате на земята при всяко движение. Този тип спално бельо се изработва от памучен сатен, който придава изключителна мекота, като в същото време се радва и на голяма здравина. По този начин бельото се запазва дълго време и многократното пране не му се отразява. Освен това няма да се потите над масата на гладене, защото материята му го прави лесно за поддържане.

Спално бельо с поликотон

Казват му още 5D, като при него качеството е още по-високо. Този тип бельо съдържа както памук, така и полиестер, откъдето и името – поликотон. Съдържанието на памук прави материята мека и нежна на допир, а полиестера й придава здравина и устойчивост. Както и при предходния вид, така и тук, прането няма да се отрази на качеството и ще направи гладенето лесна задача. Освен това ще Ви бъде удобно както през зимата, така и през лятото.

Сега остава само да изберете какъв десен ще придаде на спалнята Ви желания стил.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook