img

Ценни съвети при избора на спално бельо

/
/
/
58 Views

Когато в спалнята цари мир и спокойствие, всички са доволни.

Хората по света хвърлят луди пари за какви ли не нови джаджи за релаксация и медитация, а истината е, че добрият сън е най-важен. Когато сме добре отпочинали, изглеждаме добре и сме пълни енергия за нещата, които ни предстоят. Затова изборът на спално бельо е от изключителна важност. Перфектното бельо може да направи сънят ни любимо занимание и прекрасен начин за почивка.

Наясно сме, че като при всяко друго нещо и при спалното бельо разнообразието е толкова голямо, че човек просто не знае кой е правилният избор. Затова искаме да Ви помогнем като Ви представим няколко вида спално бельо и техните характеристики. С тази информация в ръка вече ще можете да изберете това, което е най-подходящо за вас.

Спално бельо със сатен

Нарича се още 3D и не, няма нищо общо с киното. Тук не става въпрос за чист сатен, от които ще тупвате на земята при всяко движение. Този тип спално бельо се изработва от памучен сатен, който придава изключителна мекота, като в същото време се радва и на голяма здравина. По този начин бельото се запазва дълго време и многократното пране не му се отразява. Освен това няма да се потите над масата на гладене, защото материята му го прави лесно за поддържане.

Спално бельо с поликотон

Казват му още 5D, като при него качеството е още по-високо. Този тип бельо съдържа както памук, така и полиестер, откъдето и името – поликотон. Съдържанието на памук прави материята мека и нежна на допир, а полиестера й придава здравина и устойчивост. Както и при предходния вид, така и тук, прането няма да се отрази на качеството и ще направи гладенето лесна задача. Освен това ще Ви бъде удобно както през зимата, така и през лятото.

Сега остава само да изберете какъв десен ще придаде на спалнята Ви желания стил.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!