Home » БЪЛГАРИЯ » Цеци Красимирова разплака всички с това, което написа 15 години след убийството на Самоковеца (ВИДЕО 18+)
Цеци Красимирова разплака всички с това, което написа 15 години след убийството на Самоковеца (ВИДЕО 18+)
Цеци Красимирова разплака всички с това, което написа 15 години след убийството на Самоковеца (ВИДЕО 18+)

Цеци Красимирова разплака всички с това, което написа 15 години след убийството на Самоковеца (ВИДЕО 18+)

Цеци Красимирова написа разтърсваща изповед за това как е преживяла смъртта на Константин Димитров – Самоковеца и стрелбата по нея, след която тя оцелява като по чудо с куршум в главата.

Днес се навършват точно 15 години от убийството на Косьо Самоковеца, който бе застрелян на площад Дам в Амстердам. Ликвидиран е на улицата, след като излиза от бижутерски магазин. С него е манекенката Цеци Красимирова, която е ранена в челото от рикоширал куршум.

Ето какво написа тя на профила си във Фейсбук днес:

„Днес е моят ден… Моят Специален ден… Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея…
Моят втори рожден ден…

Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там… на онова място… в Амстердам…

Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент… Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес…

Силна… Вярваща, Благодарна за всеки миг, за всеки ден… фокусирана само и единствено върху това, което ми носи радост и мир.

Също така ме направи и безкомпромисна, когато става въпрос за моята любов, за моето време, за моята истина! Нямам желание нито да се харесвам на някого, нито да променям мнения, измориха ме тези измислени и безсмислени празни движения и театри!!!

Ако някой не ме разбира – просто да не се и опитва. Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно!

Харесвам да казвам често пред приятелите си: Идваме сами и сами си отиваме и всичко е един миг, живейте тук и сега!“

Цеци Красимирова преживява кратка, но бурна връзка със Самоковеца. Тя го придружава навсякъде през последните му месеци. Малко известен факт е, че манекенката дори си сменя фамилията на Димитрова със съдебно дело, твърдейки, че всичките й близки и приятели я знаят именно като Димитрова, а не като Красимирова. Така тя взима фамилията на Константин Димитров, без дори да сключва брак с него.

По същото време, докато трае връзката им, съпругата на Самоковеца – Ангелина е бременна с първото му дете, след няколко неуспешни инвитро процедури.

Момченцето се ражда след смъртта на баща си.

Две години след разстрела, холандски съд призна окончателно холандския гражданин Ервин Фрекер за извършител и го осъди на 15 години затвор.

Мира НАЙДЕНОВА

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?