img
Home / ЗДРАВЕ / Цял свят полудя по тази супа – сваляш до 10 кг. и то само за седмица – вижте я!

Цял свят полудя по тази супа – сваляш до 10 кг. и то само за седмица – вижте я!

/
/
/
956 Views

Хранителен режим, който трае само 7 дни, а през това време се хапва основно зелева супа, успя да обиколи света.

Макар диетата да се разпространява с огромни темпове, тя е дело на анонимен автор. Идеята е повече от ясна и в основата й стои максимата, че колкото повече ядеш, толкоз по-красив и слаб ще бъдеш. В никакъв случай нашите думи не са преувеличени. Фактите са красноречиви и неоспорими.

Ако стартирате диетата в понеделник, до края на седмицата ще изглеждате великолепно и ще премахнете от себе си цели 2 и дори 3 кг. Ако сте разумни и обичате да експериментирате, сега е времето да се отдадете на хранителен план без грам странични ефекти.

Популярната диета със зелева супа е истински хит

Килограмите с нейна помощ се губят страшно бързо и даже неусетно. Не се гладува, а се яде винаги, когато усетите нужда. Освен с нея през следващите 7 дни ще се храните с плодове и печени картофи. Ефектът от въздействието й е гарантиран. Няма да откриете друго такова средство, от което да ядете когато си пожелаете, а в същото време да сваляте килограми. Режимът има и пречистващо действие, затова е толкова популярен не само у нас, но и по цял свят.

Радикална загуба на тегло със зелева супа

Супата е изключително бедна на калории. Дори бихме могли да кажем, че в нея изобщо няма калории. Оттам пристигат и страхотните резултати. Ще се заситите с витамини и ценни минерали, което би могло да ви бъде единствено в плюс. За една седмица би могла да покриете всички хранителни групи. В различните дни добавяйте месо, плодове, картофи, ориз и мляко. Здравословното въздействие е гарантирано!

Рецепта за зелева супа:

Бутилка доматен сок,
2 месести пиперки,
6 стръка праз,
една зелка,
магданоз,
къри по желание,
черен пипер и малко количество сол.
След сваряването добавяте една ампула витамин С.

Приготвяне:

Продуктите нарежете на дребно и ги залейте с вода. Супата се оставя да се вари в следващите 10 минути на силен огън, а след това до самото им сваряване на слаб. Яжте от супата колкото и когато си пожелаете. Режимът не бива да продължава повече от 7 дни.

След като го приключите, направете почивка и ако сметнете, че имате нужда, стартирайте отново диетата за втори курс, който наново трае 7 дни. За лятото ще изглеждате повече от зашеметяващо, а на плажа няма да имате равна. Та коя жена не мечтае за подобно нещо?

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook