Home » КЛЮКАРНИК » Черната Златка прокле Баневи и клетвата й ги застигана (Всичко за скандала)
Черната Златка прокле Баневи и клетвата й ги застигана (Всичко за скандала)
Черната Златка прокле Баневи и клетвата й ги застигана (Всичко за скандала)

Черната Златка прокле Баневи и клетвата й ги застигана (Всичко за скандала)

Баневи заграбиха имот на Черната Златка, проклятието й се стовари с пълна сила върху милиардерите
Черната Златка, която се зарече да воюва с Баневи докато справедливостта възтържествува не успя да спечели битката в съда. Олигарсите посегнаха на наследството на моделката.

А вторият й татко умря от притеснение тъй като милиардерите заграбиха земята, която притежава на къмпинг Каваците. Той не успя да издържи на стреса и се разболя от тежка болест.

След смъртта му Златка Димитрова се зарече, че няма да им се размине на Баневи без възмездие. Тя много пъти се жалва от адвокатите на баровците и сподели, че тормозят семейството й.

Роднините й трябваше да понасят мутрите на Баневи, които завзеха къмпинга и започнаха да го управляват сякаш са негови законни собственици.

След последвалите събития покрай олигархичната фамилия Баневи потърпевшите от безчинствата им поне малко може да си отдъхнат. Този път става ясно, че арестуваните Евгения и Николай едва ли ще се отърват сухи.

Срещу тях са повдигнати много сериозни обвинения от прокуратурата за изпиране на 1 милиард лева. Те бяха първите нашенци, имената на които лъснаха на първо място в панамските офшорки. Те са собственици на офшорни фирми и на Сейшелите и Бахамските острови. Притежават и 100 фирми в България повечето, от които са на ръба на фалита.

Госпожа Банева си призна за офшорните фирми и направи заявка, че не вижда престъпление когато става дума за политици, предават от електронното издание blife.bg.

Колаж: Билайф

Източник: Разкрития.ком

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?