Горещи новини

Шеф Манчев изхвърли жена си от бизнеса си

Шеф Манчев изхвърли жена си

Бившата съпруга на шеф Манчев, с която се разведоха през миналото лято заради извънбрачната му афера, вече не му е партньор и в бизнеса, научи ko4.

Марина, която дълги години се занимаваше с ръководенето на част от рестораните на кулинаря и бе съдружник във фирмите му, била низвергната от неговата империя със заведения.

„Не сме я виждали отдавна в ресторантите. Преди винаги се навърташе наоколо, беше на разположение за съдействие, ако има някакъв проблем“, споделиха от редовната клиентела на Манчев. Въпреки това бившата му жена все още се представя с фамилията му, която решила да задържи и след развода.

Припомняме, че съвършеното семейство на топ готвача се оказа химера и от нищото преди половин година плъзна новината, че водещият на „Кошмари в кухнята“ живее с бременната си любовница. Новината бе потвърдена от самия него, когато на бял свят се появи синът му Александър. Само ден след това Манчев официализира по съдебен път и раздялата с дългогодишната си съпруга Марина, като двете им деца останаха да живеят при нея в семейния луксозен апартамент.

И извънбрачната афера на кулинаря обаче претърпя пълно фиаско, а според последната информация той отново е в редиците на ергените. С любовницата си Цветомила се разделили внезапно, малко след като избухна любовта им. Тя гледа сама бебето им, докато той се е наел квартира в столичния квартал Бояна.

Въпреки, че не живеел с нито една от двете дами, Манчев се грижи подобаващо за децаата си и редовно плаща издръжка. Информацията, че отново е свободен, се потвърди и навръх Ивановден, когато на купона му присъстваха десетки приятели, но нито една от жените му, пише Ретро.

Хотарена

Твоят коментар

Be the first to comment on "Шеф Манчев изхвърли жена си от бизнеса си"

Какво мислите?