Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Шеф Петров изригна за скандала с пържолите: Глупаци, тази порция в Гърция е 1600 лв! Яжте скариди-л@йнарки
Шеф Петров изригна за скандала с пържолите: Глупаци тази порция в Гърция е 1600 лв! Яжте скариди-л@йнарки

Шеф Петров изригна за скандала с пържолите: Глупаци, тази порция в Гърция е 1600 лв! Яжте скариди-л@йнарки

Популярният шеф Борис Петров излезе с позиция, след като мрежата лудна по информация за това как семейство е платило 650 лева за 3 пържоли в кръчма на Черноморието. Топ готвачът, който преди обра точките и с участието си в Биг Брадър, написа следното (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Толкова е тъжно да живееш между глупаци“

Грях ли е да работиш с качествени продукти на място пълно с глупаци?

Тъй като от известно време се върти един клип с едно ромско семейство, което яло пържоли за 350 лв. за килограм говеждо и с празните си глави ги правим известни и плюем по всичко мило и Родно, качвам тук две снимки от магазин на месо в София за такива, които са ходили на ресторант само на някоя сватба и други дето наричат и столовата ресторант.

Мили господа Папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25лв са скъпи уточнявам. На клипа се чува ясно, че ядат селектиран Ри Бай вероятно Блек Ангъс Небраска USA. Цената на това месо е 200лв за килограм в магазина, както в България, така и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи).

Надценката от 75% която го прави 350лв. е дори ниска ако сложите всички данъци е осигуровки на един ресторант печалбата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо.

Защо не си го поръчате в Гърция, за да видите колко ще струва там. Само че там ядете Скариди-Лайнарки по 5лв и викате евтино. (Поръчката на клипа в Гърция ще е около 1600лв. не 600лв)

Престанете вече да се правите на Неандерталци, че ме става толкова срам.

Качвам ви и още по скъпо месо което в магазина е 440лв. за килограм.

В МАГАЗИНА, НЕ В РЕСТОРАНТА!

Страшно е да живееш между глупаци, самотно е и много тъжно…..

Не искам да съм адвокат на измамите по черноморието, но случая не е такъв, той просто показва, колко глупави и първосигнално мислещи хора живеят около нас. Те са готови да полеят с катран всеки…

Нищо чудно утре завършилите Харвард на Хот Дог и академиците на Русенско варено да назначат проверки в „Горкият“ ресторант, защото да работиш с качествени продукти в тази страна е Грях!“.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?