Home » БЪЛГАРИЯ » Шокиращо разкритие заплете и много пари в мистерията с изчезналата фатална рейнджърка!
Шокиращо разкритие заплете и много пари в мистерията с изчезналата фатална рейнджърка!
Шокиращо разкритие заплете и много пари в мистерията с изчезналата фатална рейнджърка!

Шокиращо разкритие заплете и много пари в мистерията с изчезналата фатална рейнджърка!

Източници разкриха нова следа в мистериозното изчезване на военнослужещата от карловската бригада Десислава Стоянова.

Неотдавна 40-годишната дама под пагон е теглила голям кредит. Нейна приятелка и колежка е станала поръчител на кредита. Не е ясно защо са били необходими толкова пари на Стоянова.

Твърденията на разследващи, че вратата на жената е била отключена, са противоречиви, тъй като други наши източници твърдят, че когато е бил подаден сигналът през миналия петък, жилището на жената е било отключено от представители на военна полиция. Друга версия от разследването пък гласи, че домът на военнослужещата е бил отворен.

Противоречиви са и твърденията кога точно е изчезнала тя. Според едни, никой не я е виждал от миналия вторник (27.11.2018 г.). Сигналът, че Десислава е изчезнала обаче е от миналия петък. Деца, които са играели пред блока пък са казали, че са я видели в събота да се прибира в жилището си.

До момента няма никаква следа и не се знае къде е красавицата.

Тя е била оплетена в многобройно любовни връзки. Това, че е излязла и е оставила телефона в дома си и това, че е поддържала едновременно връзка с много мъже, навява асоциации, че говорим за нещо лично, което се е е случило с Десислава, коментираха разследващи.

Едната от версиите е, че тя може да е излязла, оставяйки телефона си, за да не я проследят, а другата версия е, че някой й се е обадил, извел я е навън за малко и инцидентно й се е случило нещо.

Вчера разследващи коментираха, че нямат основание да смятат, че жената вече не е жива, въпреки че в Карлово усилено се носи слух, че е убита. Периметърът на действие на ченгетата се разпростира върху цялата страна. Денонощно се работи за издирването на военнослужещата.

Пред репортера ни местни хора споделиха, че са били викани на разпит миналия ден и вчера над 30-40 души. Сред тях имало и такива, които не са я познавали, но са били приятели с нея в социалната мрежа. До момента нито любовник, нито приятел, нито роднина, нито колега е дал някаква ясна насоченост къде може да е Десислава Стоянова.

Нашите източници разкриха още, че част от приятелите й са били потресени, след като са разбрали за двойствения живот, който е водела, тъй като обикновено се прибирала в дома си сама, демонстрирала скромно и съвестно поведение и никой не е подозирал, че тя върти толкова много мъже едновременно. Може би там е разковничето на историята, казаха още нашите източници.

Кристина ИВАНОВА
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?