img
Home / KO4 STORY / Шокиращо: 34-годишен мъж над 300 кг: Ще ям, докато умра! (ВИДЕО/СНИМКИ)

Шокиращо: 34-годишен мъж над 300 кг: Ще ям, докато умра! (ВИДЕО/СНИМКИ)

/
/
/
525 Views
loading...

Предупреждаваме ви, че историята на Кейси Кинг, разпространена в британските медии днес, ще ви шокира. И има защо. КОЧ се надява да ви накара и да се замислите за това какво може да се случи с вас, ако следвате „примера му“.

Американецът, който живее в щата Джорджия, тежи над 300 кг. (точно „50 stones”, което се равнява на 317, 515 кг). И е на 34 години.

Един негов ден преминава в гледане на телевизия или видео игри, като той прави това най-често без дрехи, защото „и без това е топло, а и повечето от тях не ми стават“.

„Аз просто ще ям, докато умра, най-вероятно. Друго бъдеще за себе си не виждам“, споделя Кейси пред TLC TV series Family by the Ton.

Всичко започнало, когато той бил на 12 години.

„Събудих се и осъзнах, че не искам нищо повече от това. Да стана, да се наям, да поиграя, след което да си легна обратно. Дори не виждам смисъл да се обличам. Във виртуалната реалност никой не ме вижда, мога да бъда, който си искам“, споделя той.

Липсата на активност и амбиции на Кейси накарала майка му да го изгони от вкъщи, а малко преди това той сам напуска работа.

„Сега живея при баща ми и единственото нещо, което разнообразява деня ми и ме прави щастлив, е храната. Мога да се тъпча с каквото си искам, най-любим ми е джънк-а. Винаги мога да изям една пица или бургер, по всяко време на деня“, коментира той.

Източник: zdrave.to

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!