img
Home / KO4 STORY / Шокиращ разказ! Майка постави бебето си на леглото до нея, а после се случи нещо, което ще помни до смъртта си! (СНИМКИ)

Шокиращ разказ! Майка постави бебето си на леглото до нея, а после се случи нещо, което ще помни до смъртта си! (СНИМКИ)

/
/
/
843 Views

Животът на Аманда се състои от постоянно чувство за вина и съмнение. Тя не може да забрави онази нощ, когато отишла да спи спокойно в непосредствена близост до едномесечния си син, а на сутринта открила безжизненото му тяло.

Това било второто й дете. Въпросната вечер, както обикновено, го настанила да спи в леглото му. През нощта бебето се събудило, за да яде и тя го завела в стаята си. Събуждайки се в 8 часа сутринта, Аманда Соседо осъзнава, че нещо с детето й не е наред.

„Събудих се и видях, че както обикновено ме прегръщаше – обичаше да го прави. Лицето му обаче бе необичайно бледо, а от ноздрите му течеше нещо“, спомня си Аманда.

„Първата мисъл бе, че това не може да се случва?!“. Осъзнах, че Бен няма да се събуди отново. Това бе най-лошия ден през живота ми“, признава тя.  Аутопсията обаче показва, че не майката е виновна за смъртта на детето. През нощта се е случило нещо неочаквано и ужасяващо!

Аутопсията наистина не показала никакви признаци за задушаване или запушване на дихателните пътища.

Най-вероятно причината за смъртта на Бен е Синдром на внезапната смърт на новороденото дете (SIDS). При тази внезапна смърт на очевидно здраво дете под 1 година, дишането спира, а аутопсията не може да констатира реалната причина за настъпилата смърт.

Педиатри все пак съветват децата да спят в отделно креватче, което обаче се намира до леглото на родителя. В него не трябва да има възглавници или меки одеала, в които то може да зарови носа си. Добре е точно поради тази причина, да премахнете и всички меки играчки от леглото му.

Към този момент Аманда иска да помогне на всички родители, като разпространява информацията за това как трябва да спи едно малко бебе:

„Смятам, че е мой дълг да информирам и да помагам на родителите по този въпрос. До смъртта си няма да спра да се питам дали детето ми ще бъде ли живо, ако не го бях взела в леглото си? jenata.blitz.bg

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook