Горещи новини

Шок в „На Кафе“! Христо Мутафчиев призна нещо стряскащо

Христо Мутафчиев призна нещо стряскащо

Актьорът Христо Мутафчиев е убеден, че креативността е присъща за лудите хора, научи  ko4.

„Нормалните хора не ги намирам особено креативни. Всеки луд би могъл да бъде креативен, въпросът е в каква посока. Някой луд би искал да унищожи света, а ние, хората на театъра, сме луди да създаваме нови светове“, сподели той тази сутрин в предаването „На кафе“ .

Живей си живота и да не ти пука – ето това би бил съветът, който Мутафчиев би дал на едно новородено дете. Самият той живее за днешния ден и умее да се радва на малките неща. Лошите пък приема смирено и без излишни драми, пише show.blitz.bg. Точно така се случи и с новината за смъртта на баща му преди няколко дни. Христо не дава на мъката да го завладее и не спира да работи и дава интервюта в този толкова тежък момент за семейството му.

Христо не крие, че е правил много луди неща в живота си. Той призна за голямо нарушение, от което не бива да се учат шофьорите. Мутафчиев обича бързите скорости и е многократно е карал с над 300 км/ч. Бърза да се оправдае, че това се е случило на място, където не е застрашавал живота на никого, освен собствения си.

Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Шок в „На Кафе“! Христо Мутафчиев призна нещо стряскащо"

Какво мислите?