img
Home / БЪЛГАРИЯ / Шок в Слънчев бряг: Линейки в спор да вземат или не 7-месечно бебе с кървяща глава

Шок в Слънчев бряг: Линейки в спор да вземат или не 7-месечно бебе с кървяща глава

/
/
/
217 Views

Детето е изпуснато от майка си по невнимание, имало е наранявания и не е било ясно дали не е получило и сътресение, научи КОЧ.

7-месечно бебе на чужда туристка е поредната жертва на грозната, но законна схема на Спешните центрове, хотелите и туроператорите в Слънчев бряг. Около 22 часа в събота то е пострадало, след като майка му го е изпуснала от високо по глава в хотел „Сън Сити“. Детето е имало наранявания по главата и не е било ясно дали не е получило и сътресение.

Светкавично е подаден сигнал на тел. 112, като до няколко минути на място е пристигнала линейка от частната „Вива клиник“ в комплекса, а почти веднага след нея е дошла и линейка от държавния спешен център. Тогава веднага е задействана добре познатата схема, за която вече писахме. Отново е възникнал спор да бъде ли откарано в болница детето, или да не бъде.

Мъникът е прегледан на място, раните му са промити и превързани. Според първичния преглед не е имал сериозни наранявания, застрашаващи живота му. Майката, която е била в шок от случилото се, е подписала категоричен отказ детето й да бъде хоспитализирано. Така ще последва и превод по застраховката от съответната чужда държава, от която идват туристите. Но Флагман.бг пита – това хуманно ли е, когато става дума за инцидент с дете? Какви изследвания са направени и как медиците установиха, че детето няма по-сериозни сътресения само чрез първичен преглед на мястото на инцидента?

flagman

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!