Home » КЛЮКАРНИК » Шок: Задържаха ММА боеца Деян Топалски за сводничество! (скандални подробности)
Шок Задържаха ММА боеца Деян Топалски за сводничество! (скандални подробности)
Шок Задържаха ММА боеца Деян Топалски за сводничество! (скандални подробности)

Шок: Задържаха ММА боеца Деян Топалски за сводничество! (скандални подробности)

Деян Топалски е задържан за сводничество, момичета го разпознаха!

Един от най-известните ММА бойци у нас и участник във Вип Брадър – Деян Топалски е обвинен като член на сводническа банда, пише вестник „България Днес“.

Белезниците заключили здравите му ръце на 23 ноември, но до днес и прокуратурата и съдът мълчат по случая.

По данни на прокуратурата бандата е развивала дейност в бар, разположен на 19-ия етаж на столичен хотел, който бе затворен наскоро. Освен да се че3кнат пред посетителите, момичетата предлагали и сексуслуги.

След сеансите отчитали парите на барманките, а те от своя страна ги давали на Топалски. ММА боецът ходел два пъти месечно в бардака, за да прибира оборота. Той е и управител на фирмата наела помещението под наем.

Прокуратурата се позовава на свидетелски показания на някои от труженичките. По случая са използвани и СРС-та, но те още не са свалени на хартия и не фигурират в делото.

Четири от момичетата са разпознали Топалски при следствените действия. До момента са разпитани 18 свидетели, 7 от тях пред съдия.

Самият Топалски отрича да е замесен в подобно престъпление и смята, че ако делото се гледа в съда ще бъде обявен за невинен.

Припомняме, че Деян Топалски стана известен първо от риалити формата „Женени от пръв поглед“. Той не участва в него, но се загаджи с една от участничките – Гергана Капзамалова. Връзката им обаче не трая дълго и Топалски я заряза заради друга.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?