Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Шок за Гала! Ето кой водещ напуска „На кафе“
Шок за Гала

Шок за Гала! Ето кой водещ напуска „На кафе“

Петя Дикова се опитва да издърпа мъжа си от Нова ТВ в bTV, подозират колеги на бременната телевизионерка.

Таткото на нейното дете – Илиян Любомиров, който е ко-водещ на Гала, е бил забелязан на работното място на своята половинка, което дало повод да се пусне слух, че се натиска за сладка служба там, научи КОЧ.

Макар че официално е в майчинство в очакване на първата си рожба, Петя продължава от време на време да ходи по светски и имиджови събития, организирани от нейните работодатели. Освен това се твърди, че тъй като бебето още не се е родило, имала време за срещи с шефовете, на които водела и своята половинка.

„Със сигурност иска да го набута в bTV“ смятат хора в телевизията.

Запознати твърдят, че Илиян имал много по-големи амбиции от това да седи на сладки приказки всяка сутрин в студиото на Гала и да коментира теми, които въобще най-вероятно не го вълнуват. Заплатата от 3 бона, която му дават в „На кафе“, била единственият стимул да продължава да пътува всеки ден до студиото в Нови хан. „Ако му предложат да прави собствено предаване или дори рубрика в bTV, едва ли ще откаже“, коментират в най-гледаната телевизия.

От „На кафе“ обаче правели проблеми на Илиян за всяка публична изява, която може да го свърже с bTV. Въпреки това миналия вторник той демонстрира явна близост с най-гледаната телевизия по време на откриване на кампанията „Направи го сега“ на Иван и Андрей, целяща насърчаване на раждаемостта. Петя Дикова е едно от официалните лица на кампанията и логично бе поканена на откриването ѝ. Но не дойде сама, а с мъжа си, както видяха всички присъствали на събитието журналисти. Двойката беше застанала край една от малките масички, наредени в двора на известен столичен хотел, чиито собственици месеци наред бяха издирвани с европейска заповед за арест, а наскоро ги заловиха в Испания. Именно там се проведе откриването на кампанията. Когато един от репортерите снима бъдещите родители заедно, те настояха кадрите да се изтрият.

„Тъй като работим в различни телевизии, се изисква друг вид координация, за да се появим заедно във вестниците“, обясни мотивите си Илиян. Фактът, че събитието е официално, а присъстващите журналисти са поканени да снимат и пишат за всичко, свързано с него, включително за популярните хора на откриването, не го успокои. Петя пък сама изтри фотосите, направени с личния телефон на репортера, за да е сигурна, че няма да се публикуват.

Най-вероятно в договора на Илиян, както във всички подобни документи, е записано, че той няма право да се появява по други телевизии, нито да участва в техни кампании.

Марица

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*