img
Home / КЛЮКАРНИК / Щерката на Ванко 1 обект на завист в пловдивско училище

Щерката на Ванко 1 обект на завист в пловдивско училище

/
/
/
816 Views

Пловдивчанката Ивана Главчева, която е дъщеря на рап изпълнителя от близкото минало Ванко 1, удари в земята всички родни наследници на звезди, пише Хот Арена.

Кръстената на татко си красавица може да се похвали с естествена хубост.

Ивана е ученичка в пловдивско училище и е само на 16, но хваща окото и дори надминава по визия не само свои връстнички, но и какичките.

Главчева е с изписано лице, чиито черти са правилни по природа. Чарът й е допълнително подчертан от тъмната й коса, а устните й са естествено плътни.

Критиците са на мнение, че Ивана надминава други популярни щерки, сред които са Ивон на Анелия, Симона Загорова на Глория, както и наследницата на Орхан Мурад – Сузанита.

За споменатите горе девойки отдавна се спекулира, че макар и толкова млади, вече са се възползвали от хиалурон и други подобни разкрасителни процедури, от които на крехките си години реално не се нуждаят.

На този етап Ивана страни от подобренията. Колкото и атрактивен и привлекателен вид да има, тя не го използва като инструмент за повърхностни цели. Приоритет за нея е образованието й и заляга над учебниците.

Добро впечатление прави и фактът, че профилите на Главчева в социалните мрежи са с поверителен достъп и не всеки може да разглежда снимките й и да им се любува. Това автоматично означава, че девойката не желае да се възползва от известността на баща си и осъзнава, че на тази възраст е по-добре да страни от медийните прожектори.

По този начин избягва и коментари от натрапчиви обожатели и спестява нерви на своя татко, който със сигурност е готов да защитава момичето си с цената на всичко от нежелани наглеци.


Марица

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook