Ще звучи Менделсон: Зомбори и Бабинова стягат сватба след „Капките“

Zombori i Babinova svatba

„Защо да не се оженя след „Капките“? Ами не е лоша идеята.“

Това споделя голямата звезда в шоуто „Като две капки вода“ Владимир Зомбори, който се оказа изненадата на сезона не само с перфектните си превъплъщения, но и с отличното пеене и като жени, и като мъже.

„Не е лесно, но аз съм трудолюбив“, с усмивка споделя Зомбори.

Кога и къде точно ще бъде сватбата, засега няма яснота. Не е ясно и дали Замбори е предложил сватба на половинката си – колежката си Весела Бабинова. Ясно е само, че актьорът, който прави фурор в шоуто за имитатори, е твърдо решен да мине под венчило.

Всъщност музикалният талант на Влади не трябва да изненадва никого. Преди повече от 13 г., още докато е млад актьор в „Малък градски театър“, той се изявява в несъществуващия вече формат „Х фактор“. Зомбори стига до последното стъпало в шоуто – финала, но е първият, който си тръгва от него.

Най-голямата му подкрепа е колежката му Весела Бабинова, с която имат дъщеричка, но още нямат брак.

Двамата се срещат в коридорите на НАТФИЗ, където учат актьорско майсторство – тя в класа на проф. Пламен Марков, а той – на проф. Атанас Атанасов.

„Много се впечатлих от неговото име на първо място, после от всичко друго около него“, казва Весела за мъжа си.

Прадядото на сензацията в „Капките“ Владимир Зомбори бил сладкар на княз Фердинанд. Именно заради владетеля на България прароднината на актьора идва в България. Когато Фердинанд е избран за княз на родината ни, носещият синя кръв във вените си взима у нас най-добрия си майстор на сладки изделия – прадядото на Зомбори. Именно затова фамилията на актьора е странна за родните ширини и малцина я произнасят правилно – с ударение на първата сричка, пише „България Днес“.

„Фамилията ми идва от Унгария. Дори има град с име като моето в Сърбия – Сомбори, който е на границата. Сомбори са наричани хората, идващи от този град“, споделя Зомбори.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ще звучи Менделсон: Зомбори и Бабинова стягат сватба след „Капките“"

Какво мислите?