img
Home / КЛЮКАРНИК / Юксел Кадриев става комшия на Бойко Борисов

Юксел Кадриев става комшия на Бойко Борисов

/
/
/
318 Views
loading...

Юксел Кадриев е бил засечен да оглежда къща в Банкя – родното място на премиера Бойко Борисов.

Новинарят се появил в града в извънработно време и като че ли бил заинтригуван от имот, обявен за продан, намиращ се близо до къщата на министър – председателя, разказват местни, станали свидетели на посещението му.

В Банкя веднага тръгнал слухът, че е възможно скоро да си имат още един звезден съсед, а именно – тв водещият. Юксел изглеждал приятно приповдигнат от спокойствието на града и след обиколката с охота седнал да изпие едно кафе на прочутото тамошно барче.

Напоследък китното градче, разположено само на 14 километра от столицата, е притегателна точка за много звезди.

Последният, който се сдоби с луксозен палат там, е фолкпевецът Константин. В тузарска къща в района от години се ширят и Катя и Здравко от „Ритон“.

Очевидно натовареното ежедневие в столицата е изнервило Юксел, но дали водещият е решил окончателно да се премести в Банкя, или си търси просто вила, в която да отдъхва през почивните си дни, не е ясно. Неотдавна той пръсна близо 200 хиляди лева за чисто ново жилище в престижния квартал „Манастирски ливади“. Водещият на новините се отървал от предишния си имот в „Борово“ и се нанесъл в луксозен апартамент.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!