Юристката Силви след напускането на Ергенът : Такава класна дама като мен не е за тази кочина!

Silvi ot Ergenyt: Takava klasna dama kato men ne e za tazi kochina

Чудноватата юристка Силви Русева, последно изгонена от „Ергенът“ 3 обяви в ефир, за да коментира ситуацията и да разкаже своята версия на историята, която се разигра пред всички и която бе достойна за холивудски хорър – ама от евтинките…

Разбира се, Силви и сега отрече всичко, в което я обвиняваха като заяви, че момичетата са я мразили и са й завиждали затова, че е в пъти по-красива, по-умна, по-стилна и изобщо по-съвършена от тях. Направили й заговор, за да я отстранят, понеже отлично знаели, че ако тя остане в имението, нямат никакъв шанс с Алек Младенов.

От друга страна Силви заяви, че Алек е постъпил като глупаво момченце, което още не е пораснало достатъчно, за да се научи да вижда истината и да различава лъжата.

„Той не е мъжът за мен.

Аз съм класи над него и останалите, така че ще си намеря мъж от приказките – ще бъда омъжена за истински красив външно и вътрешно човек, който ще бъде достоен за дама като мен“, не спираше да говори в типичния си стил Силви.

А момичетата от шоуто снощи откровено си отдъхнаха и дружно коментираха, че за първи път ще спят наистина спокойно.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "Юристката Силви след напускането на Ергенът : Такава класна дама като мен не е за тази кочина!"

Какво мислите?