Home » КЛЮКАРНИК » Явор Бахаров се кае за ареста (Вижте как моли за прошка брат си)
Явор Бахаров се кае за ареста (Вижте как моли за прошка брат си)

Явор Бахаров се кае за ареста (Вижте как моли за прошка брат си)

Явор Бахаров се покая за ареста, актьорът търси опрощение от майка си и брат си

Явор Бахаров поиска опрощение от най-близките си хора за причинения им стрес заради съдебните му неволи. Актьорът публично се покая и потърси извинение от батко си навръх християнския празник Сирни Заговезни.

Явор написа в социалната мрежа „Простете”като с поста си се опита да се реабилитира пред роднините си за това, че бе осъден на пробация по Указа за дребно хулиганство за това, че нападнал гаджето си и случаен минувач. А после оказал съпротива на органите на реда навръх празника 3 март.

Това е поредния сблъсък на Бахаров-младши с правосъдието. Нападението над жена не е първото в живота му. Преди три години звездата от „Стъклен дом” нападна журналистката Калина Паскалева, която тогава бе репортер на предаването „Папараци” като я обидил с нецензурни епитети. Отнесъл го и оператора, на който счупил камерата и му взел телефона. След пристигането на органите на реда Явор върнал мобилното устройство и се покрил безследно.

През 2011 г Бахаров бе арестуван за притежание на марихуана. Малко след това пък се замеси в скандал и се срещна със служителите на реда след като в центъра на столицата потроши стъклото на джип и то съвсем без причина.

По време на всичките му неволи със закона семейството му го подкрепяше. Така се случи и сега. Явор най-напред позвънял на брат си Захари. Който веднага му осигурил адвокат като заплатил хонорара му със собствени средства.

Явно обаче инцидентът му се е видял крайно неприятен защото не отиде да посрещне виновния си брат на излизане от ареста, предават от retro.bg.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?