Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Яна изгони новата любовница на Петко Димитров
Яна изгони новата любовница на Петко Димитров
Яна изгони новата любовница на Петко Димитров

Яна изгони новата любовница на Петко Димитров

Петко Димитров кръшкал с хостеса, уволнил я заради жена си

Сериозен скандал се е развихрил в семейството на Петко Димитров малко преди новогодишните празници – пише в. „Уикенд“. Дългокраката танцьорка спипала бизнесмена в поредната изневяра и го заплашила с развод. За да спаси брака си, той бил принуден да натири любовницата си, която работела в заведението му – отбелязва изданието.

Петко Димитров отдавна е известен със слабостта си към красивите жени и според клюките многократно е съгрешавал с различни свои служителки. Не една засукана сервитьорка е попадала в плен на чара му, а последната му тръпка била млада хостеса. Яна обаче дочула, че съпругът ѝ има фаворитка и непрестанно висяла в заведението, за да го спипа в крачка.

Когато разбрала за изневярата, Яна вдигнала чутовен скандал. Тя настояла веднага да уволни палавата хостеса и се заканила, че в противен случай ще си стегне багажа. За да не се стигне до грозни сцени по време на празниците, Петко изпълнил желанието на съпругата си.

Разстроената служителка едва удържала сълзите си, защото останала без работа точно преди празниците. Тя се оплакала пред приятелки, че бизнесменът е некоректен – реална причина за отстраняването ѝ липсвала, тъй като изпълнявала безупречно служебните си задължения.

„Много момичета са се оплаквали от подобно отношение“ – разказват бивши служители на Петко Димитров, пожелали анонимност.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?