Home » ЗОДИИ » Японски хороскоп според кръвната група разкрива всичко за Вас!
Японски хороскоп според кръвната група

Японски хороскоп според кръвната група разкрива всичко за Вас!

Има ли връзка между зодиите и човешките кръвни групи? Разбира се, че Да, прочетете тази занимателна статия, която днес подбрахме от КО4.

В Япония обръщат изключително внимание при запознанства, брак, работа на този хороскоп за човешките кръвни групи, които са 4 основни с различни подвидове. Японците смятат, че кръвта е индикатор за характера на човека.

Смята се, че тази традиция започва през 1916 г., когато лекари в Япония изнасят необичаен медицински доклад, който посочва, че хората с I група са предимно спокойни и интелигентни, докато хората от група II са тяхна пълна противоположност. Ето и самото делене по кръвни групи според японския хороскоп.

Кръвна група 0 (I група)

Нулева кръвна група – най-често срещаният тип кръв в Япония. В Япония,още в училище се прави преглед-анализ на кръвта и всеки знае своята кръвна група. Много японци са изненадани да научат, че голяма част от американците не знаят каква е тяхната кръвна група.

По принцип се смята, че хората с кръвна група тип I са спокойни, много готини и сериозни. Те имат силен характер и са много стабилни. Всички те мислят и планират внимателно, работят усилено и упорито. Хората тип I може да изглеждат сдържани или отдалечени от останалите. Те се опитват да потискат собствените си емоции. Въпреки това, те са с много крехка душа. Лесно раними, но са силни по характер.

Кръвна група А (II група)

Хората с кръвна група А са любопитни и се интересуват от всичко. Те имат много интереси и хобита,но нямат устойчивост в интересите си. Но те знаят точно кои от многото интереси са важни за тях и после пак се връщат към тях. Тези хора за успешни в повечето си начинания. Но те са склонни да бъдат обсебени от своя свят, или да станат толкова ентусиазиран, че да не обръщат внимание на всичко останало. Те са с вид на светъл и приветлив човек, пълен с енергия и ентусиазъм, но истината е, че са много потайни.

Кръвна група B (III група)

Смята се, че хората с кръвна група В създават настроението на хората и творят хармония. Те са спокойни, безгрижни. Бликат от доброта и щедрост, щедро харчат пари за другите. Хората от този тип са“любимци на всички. Тези хора винаги си запазват мнението за околните в себе си. От друга страна, те са гъвкави и приспособими, истински новатори. Те изглеждат готино и привлекателно, но често правят гафове.

Кръвна група AB (IV група)

Смята се, че хората с кръвна група АВ са с прекалена чувствителност. Те са внимателни към чувствата на другите и гледат да са особено тактични. От друга страна, те са много строги към себе си и близките си хора. Оказва се, че те имат две личности: една за хората „извън“, а другият за хората „вътре“. Такива хора са сантиментални и твърде често се затварят в себе си. Тези хора имат много приятели, но и обичат са си стоят сами и да правят самоанализи, пише gzona.

Японски учен Масахито Наоми в книгата си „Вие сте това, което вашата кръвна група“ твърди, че кръвната група влияе върху характера и способностите до голяма степен.

А Вие знаете ли своята кръвна група?

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?