Home » СВЯТ » Ясновидка от Норвегия разказа какъв удар предстои скоро над човечеството
Ясновидка от Норвегия разказа какъв удар предстои скоро над човечеството

Ясновидка от Норвегия разказа какъв удар предстои скоро над човечеството

Норвежкият евангелист Емануел Минос беше много известен. Живял е дълъг, щастлив живот. Славата му дойде, когато изучаваше Библията сам на седемгодишна възраст.

През целия си живот той проповядва Евангелието на земята. Той беше известен и с това, че събираше всякакви истории за чудесата от минали години. Изследвах тези явления, търсих информация за онези, които са предвидили тези събития.

Той също пътуваше много по света и разказваше на хората как работи нашият свят. Въпросът, който много го тревожеше, беше колко дни остават до края на света.

КОЛКО ОСТАВА ДО КРАЯ НА СВЕТА

Емануел Минос прекарва много време в изучаване на структурата на нашия свят. Той предположил, че светът ни изобщо не е такъв, какъвто си го представяме. И значителна част от света е скрита от нашите усещания и възприятия. Че човечеството може да възприеме само тези промени в пространството, които се случват на физическия план. Но всъщност нашият свят се развива извън материалните окови. Нашето съзнание е потопено във физическата обвивка, за да можем да познаем истинската същност на душата.

Учените не се заемат да обяснят същността на случващото се, което Минос видял със собствените си очи. Затова в завещанието си той написал призив към всички хора на земята:

„Вярвайте в Господ Бог, независимо от всичко. Самият той не притежаваше способности за ясновидство или гадаене. Само веднъж сънувал пророчески сън. Тогава той бил на 12 години. Това се случило през 1937 г. Момчето видяло желязо да се връща в град Нарвик. Това били военни кораби, които унищожили града. През 1940 г. нацистката армия практически унищожава пристанищния град Нарвик. След това виденията вече не идват на Минос.

Пророчество, което се сбъдва

Този инцидент обаче му доказа свръхземния произход на подобни видения . И фактът, че хората, които ги виждат, са избраните. По-късно става един от онези, които събират данни за пророчества. Той познаваше много хора с необичайни способности. Най-известното пророчество, което записва, е предсказанието за бъдещето от възрастна дама от град Валдес. Тогава старицата вече била на 90 години и имала нужда от човек, на когото да предаде знанията си. Тя избраяла Емануел Минос.

Тя можела да предвиди прогнозата за времето и имала рентгеново зрение. Определяла болестите на хората и техния блясък. Но това не било достатъчно за Емануел и той я помолил да разкаже за живота си. Тя му разказала цялото му минало и предсказала бъдещето му . Той бил шокиран.

Тогава Минос взел бележника си и започнал внимателно да записва пророчествата на възрастната дама. Жената започна да говори за това как след половин век хората на земята ще станат свидетели на конфронтацията между доброто и злото. Ако добавите 50 години към годината на пророчеството, ще получите приблизително 2018 г. И от този момент започва времето на конфронтация.

Старицата също предсказала внезапното пристигане на Спасителя – същото като Исус. Той трябва да се яви на хората от бъдещето за тяхното спасение. И той ще дойде на този свят, за да спаси човечеството от войни и бедствия. Ясновидката видяла ужасна война. По разрушения и смъртност тя надминава предишните две световни войни. Но тази война ще бъде тиха и бърза.

Появата на Спасителя трябва да помогне да се спре злото на земята. Много хора на планетата ще се обърнат към тъмната страна и ще се поклонят на дявола. Природата няма да хареса това много и тя ще включи режима на очистване от негативност, зли духове и тъмнина. Ще започнат ужасни природни бедствия и явления.

Като се има предвид, че сега сме свидетели на ужасни природни бедствия, може би ясновидката е била права и нейното пророчество скоро ще се сбъдне. Какво мислите, струва ли си да се вярва на подобни прогнози?

Напишете вашето мнение в коментарите.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?