Home » СВЯТ » Ясновидка предсказа жестоко убийство, но, уви, не й повярваха…
Ясновидка предсказа жестоко убийство

Ясновидка предсказа жестоко убийство, но, уви, не й повярваха…

През пролетта на тази година, Великобритания беше шокирана от убийството на 32-годишната Кърби Ноден, майка на три деца.

Англичанката изчезнала през януари, а четири месеца по-късно, нейният бивш съжител Дийн Лоу изведнъж се появил в полицейския участък, където казал, че е извършил престъплението. Оказало се, че той кой знае защо, ударил жената с чук, а след това хладнокръвно и методично се отървал от тялото й.

Анита Ноден, майка на убитата, беше смазана от скръбта си двойно.

Оказа се, че тя била при гадателка, която погледнала дланта й през 2017 г. и казала, че дъщерята на пенсионерката скоро ще бъде убита. Ясновидката предвидила колко деца ще има Кърби, а сащо така предсказала, че тялото на жертвата ще бъде силно деформирано. Шокирана от чутото, клиентката се скарала с медиума, като казала, че не вярва в такива ужаси.

Въпреки това, зловещата прогноза, както се оказало, се сбъднала напълно. Майката е уверена, че тя е могла да предотврати смъртта на дъщеря си, ако се е била отнесла към пророчеството на гадателката по-сериозно. Според пенсионерката, тя никога не харесва Дийн Лоу, и да предположи, че той е убиец, не било никак трудно.

Анита казва, че дъщеря й и Дийн се срещали в ранна възраст, но не стигнали до романтична връзка.

Кърби скоро се влюбила в друг човек и родила първородния си син. Въпреки това, Лоу бил много упорит, но след години се влюбил в  друга жена, която по-късно му родила две деца. Човекът в същото време продавал наркотици и ги използвал сам, а също така направил и съпругата си наркоманка.

Мнозина потребители на интернет смятат, че ако майката на убитата може да бъде обвинявана за нещо, това е, че е отишла при ясновидката. Има мнения, че всеки човек има огромен брой съдби или, да речем, възможности за развитие на предстоящи събития – оттук и свободата на волята и избора, дадени на всеки смъртен. Ако обаче ясновидецът прочете плана ви, като избере само една от тях, тогава всъщност прогнозира едно едновариантно бъдеще – и нищо не може да се промени в него. Ето защо, мъдрите хора силно не препоръчват да се ходи при гадателки.

През май съдът осъди Лоу на 28 години затвор за убийство с особена жестокост, което предизвика справедлив протест от страна на обществеността.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?