Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Адвокатът на момчето, с което се изгавриха Чеченеца, Куката и Тротинетката, с първи думи:
Адвокатът на момчето с което се изгавриха Чеченеца Куката и Тротинетката с първи думи:

Адвокатът на момчето, с което се изгавриха Чеченеца, Куката и Тротинетката, с първи думи:

Адвокатът на Денислав Димитров Делчев, момчето, което Емили и компания вързаха за врата като куче в пловдивски мол – Димитър Киров, няма да се откаже да го защитава, макар и без финансова изгода, съобщи самият той.

„Това дело е кауза. Понеже родителите на Денислав нямат финансова възможност, съм се заел аз с това да го защитавам и няма да се откажа. Напълно съм наясно, че мога да изкарам Денислав като човек със забавено развитие, но това няма да е добре за него в бъдеще. И няма да го направя. Разчитам прокуратурата да си свърши работата и вярвам в справедливия съд“, коментира Димитър Киров.

Адвокатът има изследване от преди три години, което показва, че момчето не е опасно за никого, здраво е, но е лесно манипулируемо и податливо на внушения. Затова и не е реагирало с несъгласие да направи действията, които Чеченеца, Куката и Емили му внушили, предаде „България Днес“.

„Изгаврили са се с него, това е унижение. Не искам да е пример за децата този тип поведение, затова няма да се отказвам и искам най-строго наказание“, категоричен е Киров.

Според него тезата, че жертвата е участник, няма почва в този случай. Според момчето всички хора са добри и то не е оценило, че е използвано, и то по най-безцеремонен начин, смята адвокатът.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?