Home » БЪЛГАРИЯ » Аделина Радева ходи на работа с метрото! Виктор Николаев вече не я вози с колата си
Аделина Радева ходи на работа с метрото

Аделина Радева ходи на работа с метрото! Виктор Николаев вече не я вози с колата си

Приятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза, а водещият вече е зарязал колежката си, научи КОЧ.

Журналистът вече не изпраща до дома й русокосата журналистка, каквато традиция имаха, а задушевните им разговори по кафенетата извън работно вече са в миналото, писа „Уикенд“.

Водещата на „Здравей, България” се придвижва до работното си място с метрото, а когато приключи работния й ден, се прибира вкъщи отново с градския транспорт. Очевидно заплатата й не е толкова голяма колкото на Анна Цолова, че да се вози всяка заран с такси или личен автомобил. Както сме писали, Цолова е получавала над 16 бона месечно от медията, а Радева прибира около три пъти по-малко пари.

Онзи ден, малко след обяд, папараците на „Уикенд” забелязаха Аделина да излиза от сградата на Нова телевизия. Облечена в черен велурен кожух, ниски лачени чепици и преметнала овехтяла оранжева чанта от естествена кожа на рамото, водещата прекоси пеша поляните, за да стигне до метростанция „Летище София”. Радева слезе по стъпалата до касите на станцията и си купи билетче от 1,60 лв. После застана на перона и се сля с тълпата, за да чака пристигането на мотрисата.

Доскоро всеки ден Виктор Николаев и Аделина Радева се качваха на черния му японски джип „Мицубиши” и отпрашваха към дома й, за да не плаща за такси и да не се блъска в градския транспорт. Двамата са близки приятели повече от 10 години. Именно благодарение на дружбата си с него Аделина смени БНТ с Нова телевизия и изгря до него в сутрешния блок на мястото на предишната му екранна партньорка Ани Цолова.

В края на миналата година водещите бяха изловени от фотографите ни да се прибират заедно след работа.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?