Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Азис с шокиращи разкрития за миналото си: Ял съм развалена храна, а майка ме обличаше с дарения от БЧК (ВИДЕО)
Азис с шокиращи разкрития за миналото си

Азис с шокиращи разкрития за миналото си: Ял съм развалена храна, а майка ме обличаше с дарения от БЧК (ВИДЕО)

За 30 години на музикалния връх за Азис са изписани тонове вестникарско мастило, стотици хиляди статии в онлайн пространството, а името му присъства в 3 840 000 резултата в Гугъл, научи ko4.

Оказва се обаче, че не всичко за чалга краля е известно. Изпълнителят на „Мотел“ шокира почитателите си с тежки признания от своето минало и нищетата, в която е живеело семейството му, преди Васил да стане Азис.

Откровенията си звездата направи в кратко видео, което сподели с огромната си фен-аудитория в социалните мрежи.

„Здравейте, аз съм Азис. Циганин съм. Аз съм роден в затвора. Не съм образован. Майка ми ме обличаше с дарения от БЧК. Хранили сме се с продукти с изтекъл срок на годност, които супермаркетите изхвърлят и сме били гонени заради това. Започнах работа на 10 години. Разхождах кучета и разнасях рекламни брошури. За мен казваха, че ще стана бездомник“, разкри Азис.

Целта на видеото всъщност бе чрез кратки фрази, описващи неговата собствена история, да вдъхне кураж на всички хора в затрудненото положение и да им каже да не се отчайват. „Ако си в труден момент, не се предавай! Всичко ще бъде наред“, завършва клипчето.

 

ПИК

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?