Ако не ви върви и късметът е избягал от Вас, прочетете 7-те закона на Вселената и не ги забравяйте!

7te zakona na vselenata

Животът e сложен механизъм, в които са налице реални възходи и падения.

Какво да правим, когато нещата не вървят и изхода от трудната ситуация, възникнала в резултат на някои житейски обстоятелства, изглежда невъзможен? Ние сме подготвили за вас седем прости правила, които във философията се наричат ​​”Закони на Вселената”. След като прочетете това, вие ще промените мнението си за някои неща!

Вижте и това: Знак свише: как Вселената ни предупреждава за приближаващия се късмет – виждали ли сте тези символи?

Във Вселената съществуват 7 основни закона. Познаването им ще ни помогне да управляваме живота си по-добре и да постигаме нещата, които желаем.

1. Закон за празнотата

Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Tрябва доброволно да се разделите със стереотипите си. Новото идва само, когато се отървем от старото, съветваме от Ко4

2. Законът за циркулацията

Бъдете готови да се лишите от нещо, което притежавате, за да получите нещо, което искате.

3. Законът на въображението

Първо трябва да видите просперитета в собственото си въображението. Направете описание на идеалния за вас ден и не го показвайте на никой, с изключение на лицето, на което имате доверие. Пазете това описание някъде много близо и в свободното си време, го прочитайте.

И това е интересно: 3 зодии, които Вселената избра за свои фаворити: Не им се налага да работят много и получават всичко, което искат

4. Законът на творчеството

Човек може да постигне благоденствие чрез силата на неговото мислене, интуицията и въображението.

5. Законът за възмездието

Ако вие дадете нещо, то ще Ви се върне десетократно. Когато получавате блага, е много важно да ги споделите с другите. Отнасяйте се с дължимото уважение към своите способности. Трябва да се радвате на подаръците и да ги споделяте с други хора. Ако направите това, вие ще привлече повече блага в живота си.

6. Закона за десятъка

Вселената винаги взема своя десятък. Това е просто един закон на благодарността на източника на подкрепа – 10% от всичко, което имате. Човек никога не знае кога десятъка ще се върне обратно към него. Пари – често срещано явление. Но то също може да дойде под формата на помирение с някой, ново приятелство, под формата на оздравяване и т.н.

Може да ти е полезно: Ангели пазят под крилото си тези 5 зодии – сякаш самата Вселена им помага:

7. Законът на прошката

Ако не можете да простите на хората, няма да получите богатството. Ако душата ви е пълна с омраза, любовта не може да намери място в нея. Трябва да се отървете от негативните чувства, които Ви разяждат и не ви дават спокойствие.

Източник: Джи зона

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ако не ви върви и късметът е избягал от Вас, прочетете 7-те закона на Вселената и не ги забравяйте!"

Какво мислите?