Home » ЗА ДАМИТЕ » Ако обичате да спите по гръб, значи сте пълни с увереност, морска звезда-семейството и приятелството
Ако обичате да спите по гръб значи сте пълни с увереност морска звезда-семейството и приятелството

Ако обичате да спите по гръб, значи сте пълни с увереност, морска звезда-семейството и приятелството

Позата, в която заспивате, е както физиологична особеност, така и показател за това какъв характер имате.

Психолозите са сигурни, че позицията на тялото на човек по време на сън показва не само, че му е толкова удобно да лъже, но и неговите водещи лични качества. Направете теста за бърза позиция за сън , за да разберете повече за себе си.

По-долу можете да видите рисунка с шест силуета. Изберете номера на позата, която най-често заемате, когато си лягате. И след това вижте резултатите от този прост психологически тест.

Поза #1

Свикнали ли сте да заспивате свити? Това предполага, че искате да привлечете повече внимание. Изпитвате липса на грижи. Позата за сън, която сте избрали също показва, че ви е много трудно да се отворите към нови хора.

Чувствате се комфортно само в кръга на най-близките. В компанията на непознати искате да запазите мълчание и да не поддържате зрителен контакт с никого. Тази публична изява е истинско мъчение за вас.

Поза #2

Ако обикновено спите на дясната или лявата си страна, тогава имате спокойствие, на което можете само да завидите. За вас няма проблеми, с които да не можете да се справите. Не се страхувате от трудностите и не спирате да се движите към целта си.

Хладният ум ви помага да вземате информирани решения. Не позволявате на емоциите да ви завладеят, защото не правите нищо в разгара на момента. За вас е важно да обмислите всички плюсове и минуси на настоящата ситуация и едва тогава да започнете да правите нещо. Действате бавно, но много ефективно.

Поза #3

Заемате произволна позиция, когато си лягате? Това ви описва като много общителен човек , който се чувства като риба във вода в непозната компания. Лесно успявате да създавате нови запознанства.

Обичате да сте център на внимание. Ролята на невидимия определено не е за вас. В това няма съмнение. Веднага щом започнете да чувствате, че сте ценени, искате да преместите планини, така че вашата значимост да не се съмнява.

Поза номер 4

Ако обичате да спите по гръб, значи сте пълни с увереност в собствените си действия. Освен това споровете ви се струват безсмислени. Вие сте сигурни, че сте прави и изобщо не искате да го доказвате на някого. Според вас това е загуба на време.

Не криете факта, че имате доста високи изисквания към хората около вас. Но това не се отнася само за външни лица. Все пак сте много взискателни към себе си. Благодарение на това качество те виждат в теб лидер.

Поза номер 5

Когато отидете в царството на Морфей, заемате ли поза „морска звезда“, като разпервате ръце отстрани или ги поставяте зад главата си? Това е знак, че не цените нищо повече от семейството и приятелството.

Вие сте човек, който достига до хората. Обичате да изслушвате приятели и семейство, да им помагате да решават проблеми, да давате добри съвети и просто да сте там, ако имат нужда. Това е така, защото сте емпат , който усеща настроенията на другите хора. Някой има нужда от подкрепа? Няма да можете да му откажете и ще го изпълните.

Поза номер 6

Обичате ли да спите по корем? Тази позиция подсказва, че сте прям човек , който никога няма да играе. Да казваш истината (дори неприятна) ти е лесно. Мразите лъжата, затова понякога можете да обидите човек, но няма да го направите от зло.

Природата ви е надарила с лидерски наклонности. Вие сте отличен лидер, който може да управлява голям брой отделения. Единственият ви недостатък е импулсивността, която може да застане между вас и високото положение.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?