Home » ЗДРАВЕ » Ако страдате от дискомфорт в коляното: Много проста и ефективна рецепта – вълшебен мехлем срещу болки
Ако страдате от дискомфорт в коляното

Ако страдате от дискомфорт в коляното: Много проста и ефективна рецепта – вълшебен мехлем срещу болки

Страдате от болки в коляното? А медикаментозното лечение не дава резултати?

Този метод ще ви помогне да се отървете от болката завинаги, изпробва Ко4! Ние често се сблъскваме с подобен проблем, тъй като при болката в коляното невинаги медицинските методи имат дълготраен ефект, а понякога дори и не работят.

Предлагаме ви рецепта за мехлем, с който да излекува коленете си.

Ако се подуват, ако не можете да ги свивате, слизането под наклон ви е особено трудно, изпитвате остра болка при ходене, третирайте колената си със следния лек: Направете си мехлем сами! Разбъркайте съставките, разклатете добре. Сложете влажна кърпа, увийте с фолио, а след това и с топъл шал.

Съставки за мехлема:

Вземете от всичко по равни части 1: 1: 1: 1 – медицинска жлъчна течност (продава се в аптеките), глицерин, йод, амониев хидроксид (воден разтвор на амоняк, също се продава в аптеките). Мехлемът ще загрее мястото, потърпете, колкото можете, след това почистете. Може да се появи зачервяване, внимавайте да не изгорите кожата си.

След 4 процедури болката ви ще отмине. Най-добре нанасяйте крема през нощта. Миризмата е доста специфична, но ще трябва да потърпите. Пожелаваме ви живот, в който няма да имате болка в коленете. Затова е много важно да обърнете внимание на движението и на физическите упражнения! Но ако все пак започнете да имате проблеми с коляното, можете да използвате нашата прекрасна рецепта!

А ето и един класически цяр срещу хрема:

Комбинацията от лук и мед. 2 чаени лъжички лучен сок се смесват с течен мед в равни части, от получената течност се капват по 2-3 капки във всяка ноздра. Веднага отпушва; може да се прави 4-5 пъти в рамките на деня.

Ако вкъщи имате саксия с каланхое, при хрема изцедете сока от няколко листа и слагайте по 3-5 пресни капки във всяка ноздра 2-3 пъти на ден. По същия начин се действа с капки от сока на алое, но там е възможно процедурата да се повтори 4-5 пъти дневно. След като поставите капките, хванете ноздрите с два пръста и масажирайте енергично в продължение на 1-2 минути.

Какво ще кажете за лечение на хрема с инхалации?

Направете запарка от три супени лъжици борови връхчета и дишайте ароматната пара през носа, като спазвате класическата технология с хавлиена кърпа. След такава процедура не бива да се излиза навън в продължение на 2-3 часа.

Ако сте пропуснали най-доброто време за бързо лечение на хрема и тя е станала хронична – опитайте с хрян и лимон. Жестоко е! Пресен хрян се настъргва и изцежда; към този лют сок се прибавя прясно изцеден лимонов сок – равно количество. От адската смес се взема по половин чаена лъжичка три пъти на ден, половин час преди хранене.

Този цяр причинява обилно сълзене на очите; носът се отпушва и отокът на лигавиците в носната кухина спада. Облекчението се усеща веднага.

Източник: Букварче

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?