Home » ЗА ДАМИТЕ » Ако често сънувате един и същи сън – подсъзнанието иска да ви каже нещо
Ако често сънувате един и същи сън - подсъзнанието иска да ви каже нещо

Ако често сънувате един и същи сън – подсъзнанието иска да ви каже нещо

Нашите мечти са плодове на нашия ум, които трябва да се разглеждат като ориентири.

Случва се, когато се събудим от случайни кошмари, да почувстваме облекчение, защото разчитаме на: „Беше само сън“ , продължаваме напред и се сбогуваме с това, което сме имали възможността да видим със затворени очи. Но какво се случва, когато този сън ни се яви отново?

Ако се случи сънищата ви да се повтарят , то това е ясен знак, че един и същ сън трябва да се тълкува добре.

Много е вероятно вашите сънища да не се повтарят идентично, от детайл до детайл, но почти един и същи сън често има негативна конотация.

Повтарящите се сънища обикновено са свързани със спад в умствената ви енергия и може да сте съкрушени от стрес.

Експертите смятат, че тези „мътни“ сънища често са свързани с три ключови неща:

незадоволени нужди, области на разочарование, проблеми от миналото, на които не сте се обърнали

Например, ако сънувате, че сте забравили да свършите нещо важно, свързано с училище или работа, тогава това се отнася до грижите за професионалния ви живот, но също така отразява силното ви желание да успеете.

Възможно ли е да ги спрем? Този „порочен кръг“ може да ви добави стрес, защото ще ви накара да мислите за тях още повече.

Въпреки че не можете да контролирате какъв сън ще ви сервира умът ви, когато легнете да спите, можете индиректно да му повлияете.

Ако вземем общото значение, по-точно насочване на вниманието към текущия стрес, тогава можете да се справите с тези тревоги в живота си. Достатъчно е да започнете да работите върху проблемите и да започнете да ги решавате с положителна скорост и мозъкът ви ще го приеме като облекчение, защото най-накрая предприемате действия.

Ако искате да тълкувате съня, който ви се възпроизвежда по-задълбочено, тогава можете да направите повече изследвания за значението на темата на съня. Не забравяйте, че тези повторения не са напразни и че тялото и умът ви изпращат ясни сигнали да не ги пренебрегвате.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?