Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Алекс Петканова наду джуки
Алекс Петканова

Алекс Петканова наду джуки

След като сложи силикон в гърдите, Алекс Петканова си коригира и устните, научи ko4.

Алекс Петканова не крие, че много държи на външния си вид – пише в. „Уикенд“. След раждането на сина си Габриел тя бързо върна манекенските си мерки със строг хранителен режим и ежедневни тренировки – отбелязва изданието.

Хубавицата от Благоевград редовно освежава и лицето си с различни процедури, а от последните й снимки в социалната мрежа се вижда, че е уголемила и устните си.

За разлика от други свои колежки, Алекс Петканова не е прекалила – макар че е напомпала джуките си, ефектът от интервенцията е добър. Манекенката е постъпила умно и е поставила малко количество хиалуронова киселина, с което само е освежила устните и им е придало по-сочен вид, без да ги превръща в гротеска. От стари снимки на моделката личи, че те са били с доста по-малки размери, но резултатът от корекциите й не е стряскащ.

Още преди да се омъжи за Даниел Петканов, в студентските си години младата майка направила и друго подобрение по себе си – сложила си силиконови импланти в бюста. Преди това била много кльощава и плоска като дъска, а след като увеличила размера на сутиена си, професионалните й ангажименти потръгнали.

„Истината е, че сама си платих силикона. Едно лято работех като сервитьорка в заведение в Кипър. Всичко спестявах и заделените средства инвестирах в силикон“ – разказва моделката.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?