Горещи новини

Алфредо Торес е съкрушен: “Почивай в мир, сине мой, ще се видим в рая”

Алфредо Торес е съкрушен: “Почивай в мир сине мой ще се видим в рая”

“Почивай в мир, сине мой, ще се видим в рая”. Това написа в профила си във Facebook известният у нас кубински танцьор и хореограф Алфредо Торес след загубата на сина си Шон.

Той почете паметта на 20-годишния си син със серия от видеа и негови снимки.

Шон Торес беше един от най-големите таланти в бокса в България. Въпреки кубинските си корени, Торес е роден в България и бе определян за една от големите надежди на страната в бокса.

Запалва се по този спорт от дядо си по бащина линия, Пабло Торес Валдес, който е бил треньор на националния отбор на Куба.

Шон Торес е двукратен републикански шампион. Бе юноша на ЦСКА, където работи съвместно с бившия национал Александър Александров, както и с прочутия треньор и бивш национален селекционер Михаил Таков.

Миналата година Торес попадна в лагера на мъжкия национален отбор и участва в емблематичния турнир за купа „Странджа“ в категория до 67 кг.

Представял е България и на Европейското първенство за юноши в Будва през 2020 г.

В последните години той е поддържал само спорадична връзка с известния си татко и е доста по-близък с майка си Генка. Почернената жена днес откри сметка за дарения, за да може да изпрати подобаващо сина си.

Бащата Алфредо пък сподели серия от видеа и снимки във фейсбук профила си, с които почете паметта на Шон. Точно какви драми са раздирали семейството, предстои да разберем, но историята едва ли е твърде лицеприятна.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Алфредо Торес е съкрушен: “Почивай в мир, сине мой, ще се видим в рая”"

Какво мислите?