Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Амазонка или романтичка? Какво определя денят от седмицата, в който е родена жената?
Амазонка или романтичка?

Амазонка или романтичка? Какво определя денят от седмицата, в който е родена жената?

Всеки ден от седмицата е уникален, защото е под егидата на определена планета.

Нищо чудно, че казват, че понеделникът е тежък. Астролозите също вярват, че има неща, които не трябва да правите в определени дни, а дори и сънищата придобиват особено значение в зависимост от това кога ги сънуваме.

Има и друго интересно мнение, към което се придържат астролозите, видя КО4. Луната и планетите на нашата система, поради гравитацията, по някакъв начин изкривяват формата на орбитата, по която се движи земното кълбо. Астролозите смятат, че в допълнение към промените в интензитета на слънчевата радиация, които засягат редица природни явления, позицията на Земята спрямо други небесни обекти също може да засегне хората. Така ли е? Нека проверим дали са прави или не.

В кой ден сте родени?

1. Неделя (Слънце)

Казват, че в този ден се раждат истински слънчеви хора: щедри, любезни, сърдечни, лоялни и честни. Те имат благородна душа и знаят как да обичат безусловно. Тяхното призвание е да дават, без да искат нищо в замяна, и тяхната вътрешна красота и сила са толкова изразени, че до тях другите се чувстват като в прегръдката на майка си.

2. Понеделник (Луна)

Хората на Луната са променливи и непостоянни, като нея. Основното за тях е домът и семейството. Като правило те са скромни, чувствителни, приятни във всички отношения, добри и способни да се адаптират към промяната.

3. Вторник (Марс)

Войнственият ангажимент на жената във вторник се компенсира с нейната преданост. Тя е вярна на мечтите, целите си, хората, които обича, и е готова да защитава всичко това до последно. На нейната енергия и способност да мотивира себе си и другите могат да се завиждат.

4. Сряда (Меркурий)

Родените в този ден са търсещи приключения. Те са общителни, склонни към анализ, разнообразни и изключително интересни. Фактът, че жената среда може да изглежда несериозно, е просто илюзия. За нейното развитие е необходимо постоянно движение и само напред.

5. Четвъртък (Юпитер)

Поразителен оптимизъм и вяра в доброто – това отличава жените, родени в четвъртък. Във всяка ситуация те могат да намерят нещо положително и да останат спокойни, без значение какво се случва. Един от основните им таланти е способността да внушават надежда.

6. Петък (Венера)

Грациозна елегантност и романтична изтънченост са отличителните белези на жената, родена в петък. Такива жени са създадени за любов: те са съблазнителни, артистични, талантливи и много любезни. Може да изглежда, че дамите, родени в петък са прекалено спокойни. Може би това е техният специален чар?

7. Събота (Сатурн)

Жените, родени в събота са истински воини, свикнали да оцеляват в спартанските условия. За тях нищо не е невъзможно: те се учат от собствения си опит и опита на други хора и всеки житейски тест ги прави само по-силни. Излишно е да казвам, че те винаги постигат желаното!

Всички хора са различни и за нас е трудно да преценим дали астролозите са прави или не. Какво ще кажете? Познахте ли себе си или близките си в статията?

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?