Home » КЛЮКАРНИК » Андреа на хапчета след раздялата с Кубрат, двамата крият, че вече не са заедно
Андреа на хапчета след раздялата с Кубрат

Андреа на хапчета след раздялата с Кубрат, двамата крият, че вече не са заедно

Андреа и Кубрат Пулев крият раздялата си от медиите. Невинната шега с целувката на боксьора и Джени Суши докарало поп фолк изпълнителката до взимането на хапчета, разбра КОЧ.

Изпълнителката на „Неблагодарен“ от две седмици посещавала психолог, който й изписал лекарства за нерви.

Андреа и Кубрат Пулев са разделени от два месеца, но умишлено крият този факт по молба на поп фолк изпълнителката, пише „Галерия“. Откакто гръмнал скандала с целувката между боксьора и журналистката обаче, Андреа си скубела косите, че не е признала за раздялата си с Кобрата.

„Денонощно й звънят родни и чуждестранни журналисти, притесняват я с неудобни въпроси… Дори когато се разхожда по улицата, среща съжалителните погледи на хората“, разказват нейни приятели.

Още когато се разделили с Кубрат, Андреа го помолила да не се разбира, тъй като от това зависела популярността й. Последно време славата на поп фолк изпълнителката се крепеше само на боксьора, тъй като кариерата й залезе отдавна. Блондинката обаче не предполагала, че ще случи всичко това около Кубрат и Джени Суши.

„Шокирана съм. Дори се карахме за това. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Кубрат е жертвата. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора“, коментира наскоро Андреа случката пред английското издание „Сън“. Певицата нямала никакъв избор и умело се опитвала да прикрие новината, че с Кубрат Пулев вече не са заедно, дори с цената на приема на хапчета.

Междувременно, все по вече колеги на боксьора застават на негова страна, вадейки различни компромати за Джени Суши, предават от ХотАрена. А Кубрат Пулев категорично заяви, че е целунал репортерката на шега и дори я е избягвал след целувката, макар и тя да е искала много повече. „Целувката с Джени Суши беше израз на радост, силна емоция. Тогава така реагирах, така съм усетил ситуацията“, сподели боксьорът в предаването „120 минути“ по Би Ти Ви.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?