Home » КЛЮКАРНИК » Андреа на 32 (Вижте как посрещна рождения си ден)
Андреа на 32 (Вижте как посрещна рождения си ден)
Андреа на 32 (Вижте как посрещна рождения си ден)

Андреа на 32 (Вижте как посрещна рождения си ден)

Андреа навърши 32. Половинката на Кубрат Пулев отпразнува личния си празник на остров Пукет в Тайланд. Кубрат е на тренировки в САЩ, научи КОЧ.

 Певицата отбеляза празника си с провокативна снимка от ваната, типично в неин стил, която качи в официалните си профили в социалните мрежи.

Към кадъра, разбира се, има и дълъг пост, в който Андреа споделя какво е научила за тези 32 години. „Научих се да се радвам на нещата, които ми се случват и с времето разбрах, че само ме учат как да бъда по-добра версия на себе си! Научих се да не се съмнявам в интуицията си, тя е тази, която ме движеше! И всяка моя мечта всъщност е това, което ме доближава до съдбата ми! Всичко е вече написано, само трябва да четем знаците! Честит рожден ден на мен!“, пише певицата в мрежата.

Само за 30 минути кадърът на Андреа бе харесан от близо 3000 нейни последователи в социалната мрежа Инстаграм. Заваляха и много пожелания от феновете на поп фолк изпълнителката за личния й празник. Те не спират да й пращат любовта си, както и да й правят комплименти за перфектния й външен вид.

Дори и на 32 Андреа изглежда перфектно, според почитателите й. „Честит рожден ден, Андреа! Бъди винаги така вдъхновяваща. Жива и здрава и много успехи!!!! Най-добрата певица и най-секси, това си ти!“, „Кралицата на България“, „Красива, както винаги. Честит рожден ден“, „Честит рожден ден, любов моя!!!“, „Много си хубава на тази снимка“, „Честит рожден ден, кралице на Балканите! Продължавай да бъдеш себе си и обичай себе си, защото никой не може да отнеме тази любов от теб!!!“, пишат феновете на 32-годишната певица.

Андреа на 32 (Вижте как посрещна рождения си ден)

Андреа отпразнува рождения си ден на остров Пукет, сн. Фейсбук

Почитатели на Андреа от цял свят я поздравяват за личния й празник и й благодарят за това, че винаги е артистична и че е себе си.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?