Home » СВЯТ » Андреа сравни Навални с Ботев, ще води децата си на гроба му
Андреа сравни Навални с Ботев ще води децата си на гроба му

Андреа сравни Навални с Ботев, ще води децата си на гроба му

Фолкпевицата Андреа се сбогува емоционално с Алексей Навални с трогателно послание в социалните мрежи. Чалга фурията сравни руския опозиционер с Христо Ботев и обяви, че един ще заведе децата си на гроба му в Русия.

„Със сигурност, когато си помисля за Русия от тук нататък в съзнанието ми ще изплува образът на нейния съвременен герой-борец за демокрация и истински патриот Алексей Навални в противовес с псевдопатриотите подкрепящи един военно престъпник кой за власт, кой за пари, кой от страх и обикновена простотия. Такива и у нас с лопата да ги ринеш. Човекът, който накара 10 000 руснака да скандират на погребението му: „….

Мен не ме е страх, не се страхувайте и Вие…“ и поне за малко да се пренесат в свободна и демократична Русия, такава, каквато я виждаше той и даде живота си за нея!“, написа Андреа.

И добави:

„Не знам кога, може би след 5 или 10 години, но аз ще посетя Русия, ще доведа децата си и когато слезем на Шереметиево знам първото място на което ще отидем. На Борисовското кладбище, за да изразим почитта си към Алексей Навални. Ще им разкажа за големия демократ, ще положим цветя в негова памет с посвещение от нашия Български велик патриот – „….

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира…“! Ще послушаме Синатра и „My Way“ в негова памет и ще запалим свещичка с признателност от всички честни и демократични хора по света.

СБОГОМ АЛЕКСЕЙ! ПРОСТИ НАВАЛНИ!“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?