Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Антон Хекимян стана набожен
Антон Хекимян стана набожен

Антон Хекимян стана набожен

Директорът на „Новини и актуални предавания“ в Би Ти Ви Антон Хекимян е намерил време и за релакс далеч от столицата, видя Ко4.

Журналистът, който има слабост към историческите забележителности и чудотворните места у нас, е бил на разходка в санданското село Златолист, прочуло се като роден край на феномена Преподобна Стойна.

Очевидци споделят в интернет форум, че са съзрели Хекимян край храма на пророчицата в компанията на негов приятел. Двамата си правели импровизиран пикник до църквата, възползвайки се от хубавото време и наслаждавайки се на чистия въздух и красивата природа наоколо. Другарят на бившия водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви не бил медийна личност, споделят туристи, натъкнали се на седянката им.

В последните няколко години тв звездата редовно може да бъде забелязан в компанията на манекена от каталога на „Визаж“ Тунджай Мустафа, с когото са засичани из столицата, както и на множество почивки извън България – Гърция, Турция, Италия и други, откъдето си качваха снимки.

Откакто обаче Антон бе повишен в длъжността шеф, ръководството му забранило да афишира личния си живот в социалните мрежи и затова престанал да споделя фотоси от преживяванията си.

Телефона си обаче не изпускал от ръка, разказват очевидци, които споделят, че журналистът и спътникът му разгледали и снимали и храма на Преподобна Стойна, който се смята за чудотворен.

Той е посещаван от хиляди миряни от страната и чужбина, които отправят своите молитви там, а свидетелствата за изцерени от тежки болести и заченали бездетни жени са безброй.

Съвсем наскоро на същото място умиротворение потърси и новинарката Ани Салич, която отдавна е запозната с историята на феномена Преподобна Стойна. След посещението си на чудотворното място тв звездата дори реши да направи мини документален филм, посветен на храма и чудесата, случващи се там, който бе излъчен в ефира на Нова телевизия.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?